Superpyragas: be miltų, pridėtinio cukraus ir pieno produktų

Nors atsisakiau glitimo ir pieno produktų, tačiau saldžių akimirkų man reikia, tad vis ieškau alternatyvų, kuria galėčiau valgyti. Šį kartą dalinamės greitai pagaminamo, drėgno ir labai gaivaus skonio pyragu, kuris idealiai tinka su braškėmis (o šeima valgė su ledais).

REIKĖS:

3 bananų;
4 kiaušinių;
2 v. š. ištirpinto kokosų aliejaus;
100 g kokosų drožlių;
saujelės kedrinių pinijų (mes naudojome „Arimex“);
200 g riešutų sviesto;
1 a. š. kepimo miltelių (aš naudojau beglitiminius);
1 a. š. cinamono

GAMINIMAS:

* Kiaušinius ir bananus išplakite. Į masę pilkite riešutų sviestą, kokosų aliejų ir išmaišykite.

* Atskirai sumaišykite birius ingredientus (išskyrus kedrines pinijas).

* Birius ingredientus pamažu pilkite į drėgnąją masę ir ją gerai išmaišykite.

* Tešlą pilkite į kepimo formą, užbarstykite kedrinių pinijų riešutų. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 30 minučių.

Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis