Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas siūlo išbandyti štrudelį su vištienos krūtinėle, kumpiu bei špinatais.

„Vištienos štrudeliui jums reikės:

400 g plonintos vištienos filė (7mm),
4 lapelių sluoksniuotos bemielės tešlos,
160 g vytinto itališko kumpio griežinėliais,
80 g mini špinatų lapų,
vieno kiaušinio,
80 g bazilikų pesto,
200 g tarkuoto mocarelos sūrio,
druskos, pipirų.

* Iškočiokite bemielę tešlą, ant jos paeiliui dėkite vytintą kumpį, vištieną, prieskonius, pesto padažą, sūrį bei špinatus.

* Suvyniokite į vamzdelio formą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 30 minučių orkaitėje, 200 C laipsnių temperatūroje.

Skanaus! - linki virtuvės meistras.