4 porcijoms:

340 g šviežių ančių ar vištų kulšelių mėsos;
200 g perlinių kruopų;
1 pomidoro;
300 g šviežių bulvyčių;
3 morkų;
1 čili paprikos (nebūtinai);
3-4 marinuotų agurkėlių;
~ 1 l vištienos sultinio (arba 1 l vandens ir 2 kubelių vištienos sultinio).

Foto: Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Į kepimo indą dėkite gabaliukais supjaustytą mėsą, gerai perplautas perlines kruopas, gabalėliais pjaustytą pomidorą, šviežias bulvytes, griežinėliais – nuskustas morkas, smulkiais kubeliais – čili papriką, gabalėliais – marinuotus agurkėlius. Viską gerai išmaišykite, užpilkite vištienos sultiniu (viskas turi būti ne pilnai apsemta).

* Indą uždenkite dangčiu ar folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. arba tol, kol viskas bus iškepę.

Skanaus.