3-4 porcijoms reikės:

600 g vištienos faršo;
1 kiaušinio;
1 nedidelės cukinijos (~150 g);
1 raudonosios paprikos;
0,5 a. š. maltos raudonosios paprikos;
1 a. š. džiovinto raudonėlio;
3 v. š. maltų džiūvėsėlių;
druskos, maltų juodųjų pipirų;
100 g šviežių pievagrybių;
~1 l vištienos sultinio;
100 ml grietinėlės.

Foto: Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Į dubenį dėkite vištienos faršą, įmuškite kiaušinį, dėkite burokine tarka sutarkuotą cukiniją ir papriką, suberkite maltą papriką, raudonėlį, džiūvėsėlius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.

* Formuokite norimo dydžio kotletukus, apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su šlakeliu aliejus.

* Pievagrybius perpjaukite į 4 dalis ir apskrudinkite stipriai įkaitintoje sausoje keptuvėje nuolat vartant.

* Apkeptus kotletukus ir pievagrybius dėkite į puodą, užpilkite vištienos sultiniu ir virkite ~20 min.
Pabaigoje įpilkite grietinėlę ir jai užvirus, išjunkite ugnį.

* Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!