Karšti sumuštiniai su sūriu ir rūkyta mėsyte

Mėgstame pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi.

7 vnt. (kiekis priklausys nuo batono riekelių dydžio)

Reikės:

7 riekelių mėgstamo batono;
120 g karštai rūkytos vištienos ar antienos krūtinėlės su oda (galite keisti mėgstamu kumpeliu);
100 g mocarelos sūrio;
2 konservuotų agurkų;
1 mažo raudonojo svogūno;
3 v.š. pomidoro padažo;
žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
konservuotų jelapeno pipirų pagal skonį (nebūtinai);
0,5 a.š. džiovintų čiobrelių;
maltų juodųjų pipirų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, mocarelos sūrį, marinuotus agurkus, svogūną, jelapeną, dėkite pomidorų padažą, suberkite čiobrelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

* Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite batono riekeles, ant jų išdėliokite paruoštą įdarą.

* Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis