Sūrio sriuba su pievagrybiais

Tai išties viena skaniausių sriubų.

Reikės:

250 g jautienos faršo,

1 svogūno,

4 svogūnų laiškų,

2,5 l mėsos sultinio,

250 g pievagrybių,

pusės nedidelės saliero šaknies,

5 bulvių,

1 morkos,

200 g lydyto sūrio,

2 šaukštų susmulkintų šviežių krapų,

1 šakelės šviežių bazilikų,

1 šaukšto aliejaus,

druskos, pipirų pagal skonį.


Gaminame

* Nuplautus grybus supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir bulves - kubeliais, saliero šaknį ir morką - šiaudeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.

* Puode 5 minutes pakepinkite faršą. Sudėkite pievagrybius, dar pakepkite 3 minutes. Sudėkite supjaustytas daržoves ir kaitinkite 5 minutes.

* Tada supilkite sultinį, užvirkite, sudėkite bulves ir virkite 10 minučių po truputį dėdami sūrį. Pagardinkite pipirais ir druska. Apibarstykite smulkintais krapais ir patiekite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis