Pačio gardžiausio naminio majonezo receptas šv. Velykų stalui

Nuostabu, kai ant šventinio stalo dedame savo gamintus produktus.

Reikės:

300 g saulėgrąžų;

1/2 citrinos sulčių;

1 sauja baziliko;

2-3 skiltelės česnako;

170 ml vandens;

2 šaukštai ypač tyro aliejaus;

1/2 šaukštelio agavų sirupo;

druskos ir prieskonių (pagal skonį).


Gaminame:


* Suberkite į smulkintuvą saulėgrąžas ir įpilkite šiek tiek vandens.

* Smulkinkite pakankamai ilgai (ne mažiau 8 min.), tada supilkite likusį vandenį ir visus kitus ingredientus.

* Smulkinkite viską iki vientisos masės.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis