Šis savaitgalis prasidėjo pakiliai. Savo darže aptikau kelias išlindusias žiedinių kopūstų galvas. Trypiau iš džiaugsmo ir susižavėjusi rodžiau vyrui. Toks entuziazmas nebe reikalo. Kiek aš su tais kopūstais vargau! Kaip saugojau nuo visokių kenkėjų: šliužų, sraigių, baltukų. Jau po truputį save nuteikinėjau, jog vargu, ar pavyks ką nors iš jų išauginti. Prisiekinėjau kitais metais jų tikrai nesodinti! Dabar visas pesimistines nuotaikas užmiršau, dar akyliau stebiu ir saugau savo kopūstus ir laukiu tos dienos, kai nupjausiu jų pirmąją galvą.

Ta proga, mišrainė su šviežiais žiediniais kopūstais. Dar iš studentavimo laikų... Labai ją kažkada mėgau.

Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.

Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu. Gaminau daug kartų.

Foto: www.bakingsecrets.lt

Ingredientai

1/4 šviežio žiedinio kopūsto
1/2 raudonosios paprikos
50 g kumpio
Truputis poro
1-2 šaukštai majonezo
Druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga

Viską supjaustykite ir sumaišykite.

Foto: www.bakingsecrets.lt