Baltieji kokoso triufeliai su migdolais

Baltasis triufelis su kokosu gali kiek priminti „Rafaelo“ skonį, tik kur kas mažiau sintetinis. Saldus ir raminantis, burnoje kaipmat ištirpstantis skonis, suteikiantis palaimos jausmą. Išbandykite.

- Freddie Mercury: biseksualumo neslėpusi pasaulio žvaigždė, meilės paieškos ir orgijos, kurios lėmė tragišką baigtį
- Organizmą valanti arbata - per 3 dienas -5 kg
- V. Pauliukaitis: pagalvojau logiškai - jei dirbsiu šį darbą, kokie užaugs mano vaikai?
- Lietuvis Jonukas norvegių lesbiečių šeimoje? Nemanau, kad tai problema
- Kodėl vyrai augina barzdas: dėl mados, prestižo ar moterų?
- Bulviniai blynai kitaip

Reikia:

200 g baltojo šokolado be priedų
100 g 25-35 % riebumo grietinės
50 g tikrojo, saldžios grietinėlės sviesto
400 g kokoso drožlių
4 v.š. baltojo cukraus
vanilino žiupsnelio
kelių šaukštų brendžio
migdolų saujos


Gaminame

1. Šokoladą ištirpinti, įdėjus jį į indelį, o indelį atsargiai įstačius į dubenį su verdančiu vandeniu. Kai šokoladas ištirpsta, tada sumaišyti jį su grietine, viską dar tirpinti, maišyti iki vientisos masės.

2. Tada supilti į dubenį, kuriame yra sviestas, drauge viską išplakti iki gražios kreminės masės, įdėti cukraus su vanilinu (mažu žiupsneliu), išmaišyti, dar įpilti brendžio, labai gerai išmaišyti ir šią masę padėti į šaldytuvą kokiom 3 valandoms.

3. Išimti iš šaldytuvo, rankomis formuoti dailius burbuliukus, kuriuos apvolioti kokoso drožlėse, įsmeigti dailų migdolą į vidų. Visus paruoštus triufelius dailiai sudėti vienas šalia kito ir pastatyti į šaldytuvą, geriausia laikyti per naktį.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis