Turtingos, gražios, populiarios, tačiau meilėje joms nesiseka

Gražios, turtingos, žymios ir geidžiamos. Jos turi viską, išskyrus tą vienintelį, su kuriuo namuose galėtų dalintis savo džiaugsmais ir liūdesiu. Kodėl šioms Holivudo žvaigždėms nesiseka meilėje?

Jennifer Aniston (49 m.)

Vida Press

Sunku suprasti, kodėl šiai aktorei taip nesiseka meilėje. Graži, žavinga, humoro jausmo nestokojanti moteris turi milijonus gerbėjų, tačiau niekaip neužmezga ilgalaikių harmoningų santykių. Ir nors aktorės biografijoje užfiksuotos jau dvi santuokos, nė viena jų neatnešė laimės.

Penkerius metus trukusi ir tobula laikyta santuoka su aktoriumi Bradu Pittu nutrūko jam susipažinus su Angelina Jolie. Jennifer ilgai laikė nuoskaudą ir buvo nusivylusi buvusiu sutuoktiniu. Šis gi teigė, kad šeima iširo dėl to, aktorė vis delsė turėti vaikų (kurių Bradas taip troško).

Su Justinu Theroux
Su Justinu Theroux
Vida Press

Praėjus beveik dešimtmečiui moteris ištekėjo antrą kartą. Spaudoje nuolat mirgėjo romantiškos jos ir naujojo sutuoktinio aktoriaus Justino Theroux nuotraukos. Sklido gandai, kad pora laukiasi pirmagimio. Tačiau prieš porą mėnesių paaiškėjo, kad tai – tik fasadinė santykių pusė ir moteris iš tiesų nėra laiminga. Aktorei artimų šaltinių teigimu, šie santykiai niekada nebuvo pilnaverčiai, emociškai sunkūs ir varginantys. Pora drauge augino kelis šunis ir itin pergyveno, kaip jų skyrybos paveiks augintinius. Dėl jų netgi yra pasiryžę retkarčiais susitikti ir leisti laiką drauge.

Vida Press

Taylor Swift (28 m.)

Vida Press

Daugybę apdovanojimų pelniusi dainininkė nesiskundžia gerbėjų dėmesiu ir populiarumu. Vis dėlto jos meilės istorijos trunka labai trumpai ir jau ne vienas žymus šou verslo vyras, pabuvęs gražuolės glėbyje, spruko šalin. Taylor turėjo romanus su tokiais moterų numylėtiniais kaip Conoras Kennedy, Tayloras Lautneris, Harry Stiles, Joe Jonas ar Jake‘as Gyllenhaalas.

Vida Press

Visi šie įsimylėjimai truko vos po kelis mėnesius. Negana to kalbama, kad moteris tiesiog kolekcionuoja vyrus ir kiekvieną meilės istoriją apdainuoja savo muzikiniuose albumuose. Mažai kam iš vyrų tai patinka. Turint omenyje, kad šios kantri dainininkės kūriniai nuolatos pasiekia aukščiausias topų viršūnes ir yra nuolat grojami pasaulio radijo stotyse.

Sandra Bullock (53 m.)

Vida Press

Šios aktorės asmeninis gyvenimas ilgą laiką klostėsi gana sunkiai. Turėjusi keletą aistringų, tačiau trumpalaikių romanų su kolegomis aktoriais (jų tarpe Matthew McConaughey bei 16 metų jaunesnis Ryanas Goslingas) moteris niekaip nerado ilgalaikės meilės.

2005 metais Sandra ėmėsi organizuoti savo krikštasūnio gimtadienio į kurį pakvietė žymų motociklų meistrą Jesse James‘ą. Netikėtai užsimezgęs romanas baigėsi santuoka. Sandra ėmėsi globoti vyro dukrelę iš ankstesnių santykių bei įsivaikino berniuką. Tačiau laimė truko neilgai. Apie sutuoktinio nuotykius su porno aktore ir neištikimybę skalambijo visa bulvarinė spauda. Tai moterį itin skaudžiai paveikė.

Vida Press

Vėliau Sandra prisipažino, kad skausmingos skyrybos sukėlė ilgalaikę depresiją. Aktorė nusprendė padėti kryžių santykiuose su vyrais. Vis dėlto 2015 m. užsimezgę šilti jausmai fotografui Bryanui Randallui, įsivaikinta mergaitė ir paparacių įamžintos romantiškos akimirkos pakurstė naujus gandus. Tačiau šįkart moteris yra itin atsargi ir uždara.

Charlize Theron (42 m.)

Vida Press

Ši Holivudo gražuolė kruopščiai slepia savo asmeninį gyvenimą. Jai pavyksta netgi išvengti paparacių persekiojimo. Tad nenuostabu, kad aplink Charlize nėra išpūsto gandų burbulo. Nežinia, ar aktorė tokia slapukė, ar jai tiesiog nesiseka su vyrais, nes yra žinomi vos keli faktai apie moters asmeninį gyvenimą.

Vida Press

Aštuonerius metus ją siejo romantiški santykiai su airių aktoriumi Stuartu Townsendu. 2010 m. šie santykiai buvo nutraukti abipusiu sutarimu. Po kelerių metų Charlize pradėjo susitikinėti su aktoriumi Seanu Pennu. Įsimylėjėliai drauge buvo ir namuose, ir filmavimo aikštelėje. Kalbama, kad būtent tai juos ir išskyrė, nors 2014 metai jau buvo pasklidusios kalbos apie jųdviejų sužadėtuves.

Moteris nusprendė palaidoti viltis sukurti šeimą ir pati savarankiškai įsivaikino berniuką ir mergaitę, kuriuos augina be širdžiai artimo draugo.

Kristin Davis (53 m.)

Vida Press

Santūriąja Charlotte iš kultinio filmo bei serialo „Seksas ir miestas“ suvaidinusi aktorė kone vienintelė Holivudo atstovė, kuriai nebuvo peršami žymūs kolegos aktorės, apie kurią nesklandė pikantiškos kalbos ir kurios romanai nebuvo fiksuojame fotografų blyksčių. Išties moteris garsėja, kaip gyvūnus puoselėjanti ir ginanti aktyvistė, kuri asmeniniame gyvenime neturi širdies draugo.

Vida Press

Kurį laiką dėl to išgyvenusi (ir turėjusi rimtų emocinių problemų), aktorė išmoko mėgautis vienatve ir sukūrė šeimą net ir nesutikusi savo svajonių princo. 2011 m. Kristin įsivaikino mergaitę, o šiemet – berniuką. Panašu, kad motinystė suteikia šiai žvaigždei pilnatvę ir išgydė nuo nesibaigiančios vienatvės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis