Viktorija Šaulytė: mūsų giminės moterys turi vieną ypatingą bruožą

Žinomai stilistei Viktorijai Šaulytei pastaraisiais metais itin dažnai tenka dalyvauti įvairiose fotosesijose.

„Tačiau vis tiek dar būna daugybė pirmų kartų“, – patikino kartu su jaunesne sese Gabija fotografo Gedimino Daškevičiaus studijoje apsilankiusi mergina.

Organizatorių nuotr.

Iki šiol Viktorija ir Gabija nebuvo kartu pozavusios. Seseriška fotosesija – vyresnėlės dovana jaunėlei gimtadienio proga.

„Gabija puikiai pozuoja prieš objektyvą. Ji jau metus dirba modeliu, o aš buvau mačiusi tik fotografų darbo rezultatus, todėl šįkart buvo itin įdomu viską stebėti gyvai. Regis, sesei viskas išeina natūraliai – jokios įtampos, dirbtinumo. Ji – tikra profesionalė“, – džiaugėsi V. Šaulytė.

Organizatorių nuotr.

Stilistė pasakojo labai raginusi Gabiją susidomėti modelio profesija, bet į mokslus įnykusi mergina vis atidėliojo vizitą į modelių agentūras.

Organizatorių nuotr.

„Tačiau po ilgų diskusijų ji vis dėlto nuėjo ir... neužsikabino. Tik po to, kai jau atsitiktinai prekybos centre vėl sutiko „Supermodels“ įkūrėją, nusprendė pamėginti laisvalaikį leisti ne tik prie vadovėlių“, - šypsojosi pašnekovė.

Kol kas G. Šaulytė atsisako pasiūlymų vykti dirbti į užsienį, nes jos prioritetas – pamokos ir namų darbai.

Organizatorių nuotr.

„Neabejoju, kad modelišką figūrą ir bruožus turinti jaunėlė dar sužibės žurnalų puslapiuose. Mūsų giminės moterys tam turi duomenų. Pajuokaujame, jog pagrindinis visas vienijantis bruožas – ilgos kojos“, - sakė V. Šaulytė.

Organizatorių nuotr.

Pati ji tvirtina labiau tinkanti fotosesijoms nei vaikščioti podiumu.

„Nes turiu ir krūtinę, ir klubus, o tai – modeliams ne itin derantys „akcentai“, – juokavo stilistė.

Abi seserys – labai artimos. Jos itin dažnai bendrauja, pasidalina ir džiaugsmais, ir rūpesčiais.

Organizatorių nuotr.

„Fotosesija pas Gediminą Daškevičių buvo ypatingas laikas mums abiems. Pamačiusi jos rezultatą vis negalėjau patikėti, jog ta žavinga, kartu pozavusi mergina – ta pati Gabija, su kuria kartu augome ir nepasidaliome žaislais“, – sakė V. Šaulytė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis