Kokie akiniai šią vasarą madingiausi – 3 Kęsto Rimdžiaus patarimai

Paskutinę kalendorinio pavasario dieną, ketvirtadienį, sostinės Bernardinų sode įkurtoje „Sugamour“ terasoje pasimėgauti puikiu oru ir susipažinti su karščiausiomis akinių mados tendencijomis rinkosi žinomi veidai.

Čia, po atviru dangumi, vienam vakarui įsikūrė optikos studija „glasses on“, kviesdama į pasimatymą su vasara – naujausios kolekcijos pristatymą.

Organizatorių nuotr.

Renginio podiumu žengę „Le Slap“ drabužiais vilkintys modeliai iš „Duo Management“ pristatė garsiausių mados namų akinių naujienas. Šį sezoną madingiausios – kaukės ir katės akių rėmelių formos, vyrauja futurizmas, spalvų gausa ir standartų laužymas. Išskirtinis šio sezono bruožas – holograma. Tai spalvos, kurias geba įžvelgti mūsų akys.

Organizatorių nuotr.

Prabangius akinių modelius vertino ir savo įžvalgomis dalinosi madai neabejingų vyrų komisija: plaukų meistras Kęstas Rimdžius, socialinių tinklų žvaigždė, šokėjas Naglis Bierancas, ūkininkas, modelis Jonas Misevičius ir modelis, keliautojas Marius Lucka.

„Mano regėjimas tobulas, tad akinius nešioju ne dėl to. Akiniai – ne tik viena pagrindinių žmogaus įvaizdžio detalių, užbaigiančių aprangos ansamblį, bet ir trūkumus maskuojantis elementas. Man asmeniškai jie – tarsi apsauga nuo blogų akių. Jei esi pavargęs – visada geriau atrodysi su akiniais“, – sakė K. Rimdžius.

Organizatorių nuotr.

Žinomas vyras prisipažino akinių turintis labai daug: „Jei kažkas sako, kad kolekcionuoja batus, tai aš tikrai turiu akinių kolekciją. Vieni mėgstamiausių – „Dior“. Šio ženklo naujienų laukiu kasmet. Taip pat – „Saint Laurent“.

K. Rimdžius negailėjo patarimų tiems, kurie dairosi saulės akinių šiai vasarai: „Jei žmogus turi daug akinių ir nori kažko trendy, lai renkasi spalvotus, žydrus, žalsvus, su įdomesnėmis detalėmis. Kitas variantas – klasikiniai maži Armani’o stiliaus akiniai, būtinai suapvalinti. Ir trečias – itin masyvūs, 8-9 dešimtmečio stilių primenantys akiniai. Rinkitės griežtos formos, juodus, kuo didesnius“.

Organizatorių nuotr.

„Akinius nuo saulės labai mėgau, kai galėjau nešioti kontaktinius lęšius. Kadangi mano akys jų nebepriima, tenka džiaugtis įprastais regėjimo akiniais ir vaikščioti susiraukus“, – šypsojosi N. Bierancas.

„Dabar ant nosies kabo „Ray-Ban’ai“. Turiu dar keletą senesnių modelių akinių, bet jie jau pabodę. Su saulės akiniais man bėda, nes juk turiu dar ir gerai matyti. Galvoju apie regėjimo operaciją, bet tuo pačiu suprantu, jog galiu prarasti dalį savęs. Juk akiniai yra cool!“ – atviravo Naglis.

Organizatorių nuotr.

Svečiai mėgavosi grynu oru, žalia pieva, „L’Occitane“ nauju kvapu ir gėlėmis, „Sugamour“ desertais ir DJ Dėdės Kasparo muzika. Čia pat visi buvo kviečiami puoštis holograminiais atspindžiais ir blizgučiais, kuriais pasirūpino „Facepoetry“ makiažo meistrė.

Organizatorių nuotr.

Renginyje apsilankė aktorė Agnė Grudytė su dukra, dainininkė Justė Starinskaitė, stilistė Irina Cybina su dukra, makiažo meistrė Neringa Čukinienė su dukra, stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, makiažo meistrė Justina Gafarovaitė, drabužių ženklo „MK Drama Queen“ duetas, verslininkė Vidmantė Martikonytė su vyru, dainininkė Viktorija Vaičaitė, kulinarinių studijų tinklo vadovė, Urtė Mikelevičiūtė, aktorė Giedrė Mockeliūnaitė ir kiti.

Pasižvalgykite po vakaro nuotraukų albumą:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis