2017-uosius apžvelgiant – garsiausios skyrybos

Štai sąrašas šiais metais iširusių santuokų ir ilgalaikių draugysčių, apie kurias buvo kalbama daugiausia.

Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas

Vida Press

Kaip rašo „Vanity Fair“, po šių metų sausio mėn. pasirodžiusio pirmojo pranešimo apie jųdviejų sprendimą pasukti skirtingais keliais kovo mėn. paaiškėjo, kad S. Johansson pateikė skyrybų dokumentus, kuriuose tikino, kad jos santuoka yra nepataisomai žlugusi. Po mėnesius trukusių gandų skleidimo neseniai aktorė viešumoje pasirodė su nauju mylimuoju – televizijos laidų vedėju Colinu Jostu.

Amber Heard ir Elonas Muskas

Vida Press

Po metus trukusios draugystės šių metų rugpjūčio mėn. jiedu išsiskyrė. Pora susipažino 2013 m. filmavimų aikštelėje, o pora tapo po to, kai 2016 m. A. Heard išsiskyrė su Johnny Deppu. Žiniasklaida teigia, kad „Tesla“ vadovas E. Muskas siekė A. Heard ilgą laiką ir netgi nupirko jai automobilį „Tesla“.

The Weeknd ir Selena Gomez

Vida Press

Du muzikantai skirtingais keliais pasuko šių metų rudenį, o pirmieji pranešimai apie išsiskyrimą pasirodė spalio mėn., praėjus 10 mėn. nuo jųdviejų draugystės pradžios. Viešai susikibę rankomis jie pasirodė gegužės mėn. ant raudonojo kilimo „Met Gala“ renginyje. Tada muzikantas The Weeknd prieš kameras pabučiavo S. Gomez į skruostą.

Jennifer Lawrence ir Darrenas Aronofsky

Vida Press

„Oskarų“ statulėlės laimėtoja J. Lawrence ir režisierius D. Aronofsky tyliai ir ramiai susitikinėjo metus, o lapkričio mėn. pabaigoje paaiškėjo, kad jiedu išsiskyrė. „Paprastai nemėgstu žmonių iš Harvardo, nes jie negali išlaukti poros minučių nepaminėję, kad jie mokėsi Harvarde, bet jis ne toks.“ – meiliai apie dabar jau buvusį širdies draugą leidiniui „Vogue“ kalbėjo aktorė.

Olivia Munn ir Aaronas Rodgersas

Vida Press

Vos tik pasigirdo kalbų apie jųdviejų sužadėtuves po trejus metus trukusios draugystės balandžio mėn. paaiškėjo, kad pora išsiskyrė. Rugpjūčio mėn. interviu A. Rodgersas papasakojo su O. Munn išsiskyręs po ne vieną mėnesį trukusio padidinto visuomenės dėmesio jųdviejų santykiams. „Kai santykiai klostosi visiems stebint, tai neabejotinai yra sudėtinga, - konstatavo jis. – Tai tapo papildoma kliūtimi, nes atsirado kitų nuomonių apie santykius, kaip tai atspindi darbą, na, žinote, visokios netinkamos sąsajos.“

Cuba Goodingas jaunesnysis ir Sara Kapfer

Vida Press

Praėjus beveik 2,5 metų po to, kai po 22 metus trukusios santuokos 2014 m. jo žmona pateikė prašymą juos išskirti, C. Goodingas jaunesnysis pats nusprendė su žmona išsiskirti. „Oficialiai vis dar esu vedęs. Žinote, kaip kartais būna su tomis santuokomis. Būna, kad prireikia vienos ar dviejų pertraukų. Tik noriu pasakyti, kad dabar svarbiausias yra mano gyvenimas. – interviu 2016 m. sakė jis. – Kitą dieną nuėjome kartu žiūrėti filmo. Juk turime vaikų, todėl privalome būti kartu.“

Jane Fonda ir Richardas Perry

Vida Press

„Oskarų“ statulėlės laimėtoja ir muzikos industrijos magnatas santykius po aštuonerius metus trukusios draugystės nutraukė šių metų sausio mėn. Panašu, kad R. Perry nebuvo linkęs pripažinti, kad santykiai negrįžtamai baigėsi. „Negaliu pakęsti, kai tenka sakyti, kad draugystė baigėsi. Mes neabejotinai esame neįtikėtinai geri draugai. – sakė jis. – Kartu darome įvairius dalykus, rūpinamės vienas kitu. Na, kalbant apie romantiškus santykius, laikinai tai yra patraukta į antrąjį planą, nes ji, kaip jau turbūt žinote, nusprendė ir vėl pasišvęsti agitacijoms. Mes neabejotinai jaučiame vienas kitam didelę meilę.“ Panašu, kad J. Fonda gruodžio mėn. kuo puikiausiai jautėsi tiek dėl agitacijų, tiek ir dėl savo vienišės statuso. „Esu vieniša ir tai man suteikia daug laimės.“ – leidiniui „Vanity Fair“ sakė ji.

Janet Jackson ir Wissamas Al Mana

Vida Press

2012 m. susituokę J. Jackson ir W. Al Mana 2017 m. balandžio mėn. pripažino nusprendę išsiskirti. Toks sprendimas buvo priimtas praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai sausio mėn. ji pagimdė jųdviejų vaiką. Žiniasklaida rašo, kad santuoka iširo dėl religinių skirtumų ir su jais susijusių nesutarimų dėl sūnaus auginimo. W. Al Mana tapo trečiuoju J. Jackson sutuoktiniu.

Leonardo DiCaprio ir Nina Agdal

Vida Press

Garsusis aktorius pirmą kartą viešumoje su N. Agdal pastebėtas 2017 m. gegužės mėn. Niujorke. Tiesa, šiuo metu jiedu jau ne kartu.

Nicki Minaj ir Meekas Millas

Vida Press

Šiuo atveju neprireikė jokio žiniasklaidos įsikišimo, nes pati N. Minaj socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pranešė esanti vieniša, nes išsiskyrė su reperiu M. Millu. Interviu Filadelfijos radijo stočiai „Power 99“ šių metų liepos mėn. M. Millas atvirai papasakojo apie įvykusias skyrybas. „Žinoma, išsiskyrimas su žmogumi, kurį myli, visada yra netektis.“ – pripažino jis.

Mariah Carey ir Bryanas Tanaka

Vida Press

Po 2016 m. rudenį įvykusių M. Carey ir milijardieriaus iš Australijos Jameso Packerio skyrybų dainininkė šiltus jausmus ėmė rodyti savo šokėjui B. Tanakai. Panašu, kad pastarasis tapo puikia proga M. Carey prasiblaškyti su skausmingų skyrybų. Vis tik M. Carey ir B. Tanakai romanas nesutrukdė ir toliau dirbti kartu. Lapkričio mėn. pasklido žinia, kad būtent B. Tanaka tapo naujuoju dainininkės vadybininku.

Katy Perry ir Orlando Bloomas

Vida Press

Po itin sparčiai besivysčiusios draugystės, trukusios vienerius metus, daugybės pasirodymų viešumoje, šių metų kovo mėn. K. Perry ir O. Bloomas, deja, pranešė apie išsiskyrimą. „Esame draugai, viskas yra gerai, - balandžio mėn. žurnalistams sakė jis. – Juk visi esame suaugę žmonės, Geriau rodyti tinkamą pavyzdį vaikams, kad išsiskyrimai nebūtinai turi būti kupini neapykantos.“

Anna Faris ir Chrisas Prattas

Vida Press

Penkerių metų sūnų Jacką auginanti pora apie skyrybas po aštuonerius metus trukusios santuokos pranešė šių metų rugpjūčio mėn. pradžioje. „Gyvenimas per trumpas palaikyti santykius, kurie, tavo manymu, nėra visiškai tinkami, neverta būti su žmogumi, kuris tavęs negina ar nevertina. Nebijokite jaustis nepriklausomi, jei ne viskas yra gerai.“ – sakė A. Faris, kalbėdama apie skyrybas su Ch. Prattu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis