Agnė Jagelavičiūtė: gal ne visada pavyksta gyventi labai harmoningai, bet visada galima pasistengti

Agnė Jagelavičiūtė šiais metais pateko į įtakingiausių Lietuvos pramogų pasaulio žmonių dešimtuką, kuriame buvo vienintelė moteris. Ji populiari nuo dvidešimt vienerių, yra laimėjusi ne vieną televizijos projektą ir papuošusi tikriausiai visų įmanomų Lietuvos žurnalų viršelius.

Dažnai spaudoje Agnė atsidurdavo su skandalingais pasisakymais ar istorijomis, dėl kurių buvo linčiuojama visos Lietuvos. Tačiau prisipažįsta: šiandien jaučiasi subrendusi ir absoliučiai save išpildžiusi asmenybė bei mėgaujasi motinyste.

LNK

LNK laidos „Bus visko“ žiūrovams ji atvers savo jaukių, daugiau nei 200 kvadratinių metrų namų duris pačiame Vilniaus centre ir papasakos apie savo šeimos taisykles bei ritualus, apie tai, kaip jos tėvų auklėjimas turėjo įtakos jos asmenybei bei kaip ji šiandien augina savo trejų metų sūnų Leoną. Stulbinančią karjerą padariusi moteris prabils ir apie savo santykius su vyru Mantu bei požiūrį į asmeninę laimę. Apie kurią, priešingai nei daugelis, Agnė kalba atsargiai.

LNK

„Gyvenimas mane taip išmokė, kad tu nieko nežinai apie savo rytojų. Man gyvenime niekas nedavė garantijos, kad jis ko nors neprisidirbs arba aš ko nors neprisidirbsiu. Ir visi, kurie garantuoja už savo antras puses, yra tiesiog kvailiai”, – sako Agnė.

Moteris papasakos ir apie savo namų ritualus. Visada dėmesio centre būnanti ir itin sėkmingą karjerą padariusi Agnė Jagelavičiūtė prisipažins po renginių skubanti namo ir pirmiausia, ką daranti – keliaujanti į vonią nusiplauti visuomenei paruošto veido.

„Kai jūs išeisite, pirmas dalykas, kurį padarysiu, nusivalysiu makiažą. Nenoriu būti graži. Noriu būti namuose. Todėl nueisiu į vonią ir nusiplausiu kitų žmonių energiją. Tiesa sakant, mano vyrui labai nepatinka, kai esu su profesionaliu makiažu. Su tuo sutiks labai daug žinomų moterų. Tikriausiai tada mes atrodome svetimos ir kitų, priklausom visuomenei”.

LNK

Šį šeštadienį 17:30 val. laidoje moteris atskleis ir savo Naujųjų metų tradiciją – jie su vyru skuba ne į siautulingą vakarėlį, o lieka namuose. Ir jau ketvirtus metus iš eilės Naujuosius sutinka ramiai: „Mes eglę puošiame gruodžio pirmąją, o nupuošiame sausio pirmą dieną. Todėl būna labai juokinga, kai, nubudus ryte, Mantas išneša byrančią eglutę iš namų ir sutinka kaimyną su ant nuogo kūno aprengtais kailiniais, kuris tik grįžta iš vakarėlio. Sausio pirmoji man labai svarbi. Tai – tarsi kamertonas visiems metams. Galbūt ne visada pavyksta gyventi labai gerai ar harmoningai, bet visada galima pasistengti".

LNK

Kodėl Agnė nebėga nuo rutinos, o ją vadina šeimos jaukumu? Kam jai namuose reikalingi žiūronai, su kuriais ji kažką stebi? Kodėl sako, kad jos gyvenimas be vyro būtų paprastesnis? Ir kokių patarimų ji turi visoms, norinčioms derinti karjerą su motinyste? Šį šeštadienį 17:30 val.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis