Indrė Stonkuvienė: supratusi, kad prarandu ryšį su vyru, puoliau į depresiją

Darbo televizijoje atsisakęs Mantas Stonkus prisipažino: tapau namų šeimininke.

Išskirtinis žinomos pramogų pasaulio poros – Manto ir Indrės Stonkų – interviu apie skaudžius išgyvenimus, ašaras ir net depresiją, kai Indrei vienai teko rūpintis namais, atžalomis ir tuo pat metu palaikyti nesibaigiančiuose darbuose pervargusį vyrą – LNK laidoje „Bus visko“.

Bet šiandien yra jų geriausios dienos, nes net juodžiausiame savo gyvenimo periode Indrė turbūt nebūtų pasvajojusi apie tai, jog vieną dieną jos vyras Mantas vadins save namų šeimininke ir sėdėdamas prieš laidos „Bus visko“ kameras prisipažins, kad dabar namuose praleidžia daugiau laiko nei jo žmona. Sutapimas ar ne, bet jau antrus metus Indrė veda populiariąją loteriją „Teleloto“, o kitą savaitę per LNK startuos dar viena Indrės vedama laida – „Kitu kampu“.

LNK

Mantas dalinsis savo paties atrastu tobulos šeimos receptu: „Turėdavau tokių periodų, kad noriu į darbą, kad tik nereikėtų po tą buitį makaluotis. Čia kaip skiepai, iš pradžių skauda, bet ilgainiui gerai ir sveika. Manau, kad laimingos šeimos receptas yra kartais namų šeimininke esantis vyras. Ir moteris, kuriai vyras leidžia daryti karjerą”.

LNK

Tam, kad Mantas ištartų tokius žodžius, teko daug labai daug ištverti. Indrė prisimena, kaip itin aktyvi ir visada su vyru pripratusi būti moteris vieną dieną išgirdo žinią, kad laukiasi. Šeima netrukus susipažino su jų pirmąja į šį pasaulį įžengusia dukrele. Ir tai nebuvo vienintelė naujiena, aplankiusi jų namus. Tuo pat metu Mantui pradėjo plaukti gyvenimo galimybės, o talentingas aktorius, galvodamas apie šviesią ir finansiškai stabilią šeimos ateitį bei savo karjeros perspektyvas, viskam sakė taip. Namuose vaikelį auginančiai moteriai liko vienintelis kelias – stebėti beprotišku greičiu augantį vyro populiarumą bei atlaikyti kandžius žurnalistų komentarus. Juk savo vyru turėjo dalintis su visa Lietuva.

„Kaip jautiesi, kai tavo vyras scenoje myli kitą moterį? – klausdavo jie manęs. O aš su verkimo gomuriu įmesta į tą pramogų pasaulio sūkurį, bandydavau atsikirsti – nee, jis myli juk mane! Ir liedavau ašaras”, – atviravo Indrė.

LNK

Moteris atvirai papasakos apie tai, kaip jiems teko išgyventi itin sunkius momentus, kai abu gyveno, rodos, skirtinguose pasauliuose: „Mantas kartais nenorėdavo nei kalbėtis, nei kažko matyti. Grįždavo labai pavargęs. Darbas, spektakliai – atiduodi visą save. O aš tuo metu puldavau į glėbį ir norėjau tik vieno – pagaliau pabendrauti su suaugusiu žmogumi”.

LNK

Indrė atvira: kai ilgą laiką praleidi viena namuose su vaikais ir būni pervargusi, sulaukusi vyro imi kabinėtis prie smulkmenų. Moteris sako, kad kartais net susinervindavo išgirdusi, kad vyras papietavo. „Aš pati dažnai tam laiko net neturėdavau. Tačiau net ir suvokdama situacijos tragiškumą ir savo jautrumą, negalėjau savęs kontroliuoti. Supratusi, kad prarandu ryšį ne tik su vyru, bet pametu ir save, puoliau į depresiją. Tik dabar suprantu, kad man buvo depresija. Nebežinojau, ką veikiau gyvenime iki man susilaukiant vaikų, nebeprisiminiau, kas man patinka. Ir, rodos, pati save išmečiau iš rinkos”, – šeštadienį 17:30 val. atviravo visada aktyvi buvusi moteris.

LNK

Apie savo sunkiausias akimirkas prabils ir jos vyras Mantas. Kas privertė garsų aktorių padaryti pertrauką ir atsisakyti televizijos bei šiandien save vadinti namų šeimininke? Kaip atrodo vyro gyvenimas šiandien, jam praleidžiant daugiau laiko namuose nei žmonai Indrei? Koks Indrės sprendimas padėjo porai šiandien mėgautis ir vėl be galo tvirtais jų santykiais?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis