Žymios moterys, pamilusios jaunesnius vyrus

Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad kuo mažesnis amžiaus skirtumas yra tarp partnerių, tuo daugiau galimybių, kad santykiai bus ilgalaikiai. Statistiką vis bando paneigti žinomų žmonių poros, čia didelis amžiaus skirtumas visai nėra keistas dalykas. Kiek labiau suklūstama tik tada, kai poroje vyresnis yra ne vyras, bet moteris.

Atrinkome septynias gražias žymios vyresnės moters ir jaunesnio vyro poras, kurios įrodė, kad amžius – tik skaičius.

Sam Taylor-Johnson (50 m.) ir Aaronas Taylor-Johnsonas (27 m.)

Amžiaus skirtumas: 23 metai

Sam Taylor-Johnson ir Aaron Taylor-Johnson
Sam Taylor-Johnson ir Aaron Taylor-Johnson
Vida Press

Išskirtinė pora pradėjo susitikinėti 2009-aisiais, tuomet, kai Aaronas buvo atrinktas vaidinti Sam režisuotame filme „Nowhere Boy“. Filmo premjeroje buvo paskelbta apie jų sužadėtuves, o 2012-aisiais įvyko ir vestuvės. Pora augina dvi dukras: Wylda Rae (7 m.) ir Romy Hero (5 m.).

Brigitte Macron (64 m.) ir Emmanuelis Macronas (39 m.)

Amžiaus skirtumas: 25 metai

Brigitte Macron ir Emmanuel Macron
Brigitte Macron ir Emmanuel Macron
Vida Press

Emmanueliui Macronui tapus Prancūzijos prezidentu, visas dėmesys kliuvo ne jo politiniams pasiekimams, bet santykiams su smarkiai vyresne moterimi. Jie susipažino, kai būsimajam prezidentui buvo vos 15-a, o Brigitte buvo jo mokytoja. Kadangi B. Macron turi dukrą, kurios amžius – toks kaip Emmanuelio, jo tėvai galvojo, kad ji susitikinėja su ja. Poros santykiai nugalėjo visas priešiškas jėgas ir 2007-aisiais buvo sutvirtinti santuoka.

Julianne Moore (56 m.) ir Bartas Freundlichas (47 m.)

Amžiaus skirtumas: 9 metai

Julianne Moore ir  Bartas Freundlichas
Julianne Moore ir Bartas Freundlichas
Vida Press

Aktorė Julianne Moore garsėja kaip labai privatus žmogus, vertinantis normalų, ne žvaigždės gyvenimo būdą. 2003-aisiais ji susituokė su režisieriumi Bartu Freundlichu, pora susilaukė dviejų vaikų. Apie savo šeimos gyvenimą aktorė yra kartą prasitarusi: „Mes esame tvirta šeima ir tai man teikia labai daug pasitenkinimo.“

Courtney Cox (53 m.) ir Johnny McDaid (41 m.)

Amžiaus skirtumas: 12 metų

Courtney Cox  ir Johnny McDaid
Courtney Cox ir Johnny McDaid
Vida Press

Seriale „Draugai“ išgarsėjusi aktorė Courtney Cox turbūt visada bus siejama su žodžiu „puma“, mat vaidino seriale „Cougar town“ (ang. Pumų miestas). Ji buvo susituokusi su septyneriais metais jaunesnius aktoriumi Davidu Arquettu, o dabar jau kurį laiką palaiko santykius su grupės „Snow Patrol“ nariu Johnniu McDaidu. 2014-taisiais pora susižadėjo.

Cameron Diaz (45 m.) ir Benji Maddenas (38 m.)

Amžiaus skirtumas: 7 metai

Cameron Diaz ir Benji Madden
Cameron Diaz ir Benji Madden
Vida Press

Cameron Diaz ilgai mezgė santykius su žymiais aktoriais, sporto pasaulio žvaigždėmis bei muzikantais. Tačiau 2015-aisiais aktorė visus nustebino paskelbusi apie savo ir rokerio Benji Maddeno vestuves, kurios įvyko po septynių mėnesių susitikinėjimo ir vos 17-os dienų sužadėtuvių. Šiemet pora atšventė antrąsias vestuvių metines.

Deborra-Lee Furness (61 m.) ir Hugh Jackmanas (48 m.)

Amžiaus skirtumas: 12 metų

Deborra-Lee Furness ir Hugh Jackman
Deborra-Lee Furness ir Hugh Jackman
Vida Press

Ši australų pora kartu ir jau 15 metų. Po to, kai aktorei bei prodiuserei Deborrai net kelis kartus nepavyko išnešioti kūdikio (moteris patyrė du persileidimus), jie įsivaikino du vaikus: Oscarą (17 m) ir Avą (12 m.). Žinisklaidoje ne kartą sklandė gandai apie atšalusius poros santykius, tačiau ilgalaikis Deborros ir Hugh ryšys rodo, kad visi jie buvo neteisingi.

Eva Mendes (43 m.) and Ryanas Goslingas (36 m.)

Amžiaus skirtumas: 6 metai

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas
Eva Mendes ir Ryanas Goslingas
Vida Press

Eva Mendes ir Ryanas Goslingas yra viena slapčiausių Holivudo porų: jie kartu nesirodo viešuose renginiuose ar ant raudonojo kilimo, vengia būti užklupti paparacų ir su pasauliu niekada nesidalina intymiomis šeimos akimirkomis. Tad ir jų santykių trukmė nėra visiškai aiški. Kalbama, kad pora kartu yra nuo 2011-ųjų. Iki šiol nesusituokę, jie susilaukė dviejų dukrų: Esmeraldos (3 m.) ir Amados (1 m.)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis