Meilė tik ekrane: realybėje vienas kito nemėgę aktoriai

Kažin ar kam bus naujiena, kad įžymybių romanai iš ekranų neretai persikelia į realybę, tačiau kartais nutinka visiškai priešingai: žiūrovai nuoširdžiai tiki šiltais filmo herojų jausmais, nors aktorių, atliekančių vaidmenis, santykiai toli gražu ne tokie idealūs.

Štai garsieji kino duetai, sugebėję įtikinamai suvaidinti meilę ir draugystę, nors tikrovėje vienas kitam jie nejautė net ir paprasčiausios simpatijos.

* Dakota Johnson ir Jamie Dornanas

„Penkiasdešimt pilkų atspalvių“

Vida Press

Kai teigė su situacija susipažinę asmenys, erotinės sagos filmavimų metu aktorė labai gėdijosi savo partnerio, o tai labai erzino J. Dornaną.

Vida Press

Situaciją dar labiau komplikavo aktoriaus sutuoktinės Amelios Warner pavydas. Ji mane, kad dėl gausybės lovos scenų jos vyras suartės su D. Johnson.

Vida Press

Vėliau viename interviu D. Johnson pareiškė, kad juos su J. Dornanu siejo šilti profesiniai santykiai, tačiau šaltiniai iš aktorių artimosios aplinkos teigia, kad draugystė tarp jų taip ir nesusiklostė.

* Davidas Duchovny ir Gillian Anderson

„X failai“

Vida Press

Devyniuose šio serialo sezonuose ir dviejuose filmuose agentų Malderio ir Skali vaidmenis atlikę aktoriai „X failuose“ daug laiko praleido kartu. Būtent dėl šios priežasties, anot D. Duchovny, atėjo laikas, kai jie paprasčiausiai nebegalėjo vienas kito matyti. „Nuolat susipykdavome dėl menkniekių“, - pasakojo aktorius.

Vida Press

Vis dėlto santykių krizę filmavimų aikštelės partneriams pavyko įveikti: 2016 m. abu jie su džiaugsmu sutiko dalyvauti šešių serijų istorijos tęsinyje.

* Patrickas Swayze’as ir Jennifer Grey

„Purvini šokiai“

Vida Press

Konfliktas tarp šių dviejų aktorių kilo dar filmuojant „Raudonąją aušrą“. Kai aktoriai ir vėl buvo pakviesti kartu filmuotis „Purvinuose šokiuose“, J. Grey iš anksto buvo skeptiškai nusiteikusi dėl savo partnerio, ją labai erzino, kad P. Swayze’as už ją aštuoneriais metais vyresnis, dalino jai patarimus. „Ji nuolat rodydavo kaprizus ir versdavo režisierių filmuoti kai kurias scenas po kelis kartus, - memuaruose vėliau rašo aktorius. – Ji būdavo labai emocionali ir galėdavo apsiverkti dėl paprasčiausios kritiškos pastabos.“

Vida Press

Vėliau aktoriams visgi pavyko tapti draugais.

* Claire Danes ir Leonardo DiCaprio

„Romeo ir Džiuljeta“

Vida Press

Garsiosios Williamo Shakespeare’o tragedijos “Romeo ir Džiuljeta” ekranizacijoje aktoriai Leonardo DiCaprio ir Claire Danes vaidmenis atliko taip įtikinamai, kad šis filmas nuo to laiko laikomas viena geriausių žinomos meilės istorijos kino versijų.

Vida Press

Tiesa, už kadro aktoriui nuolatinį erzulį keldavo partnerės patirties stoka, o C. Danes savo ruožtu žeisdavo kolegos juokeliai. Pasibaigus filmavimus aktorei ir vėl buvo pasiūlyta vaidinti kartu su L. DiCaprio legendiniu tapusiame filme „Titanikas“, tačiau ji atsisakė ir vaidmuo atiteko Kate Winslet.

* Johnny Deppas ir Angelina Jolie

„Turistas“

Vida Press

Su situacija susipažinusių šaltinių teigimu, filmo „Turistas“ filmavimai, kuriuose dalyvavo aktoriai Johnny Deppas ir Angelina Jolie, buvo labai įtempti. A. Jolie atvirai komentavo kolegos išvaizdą, rekomendavo jam sportuoti ir pakeisti šukuoseną, o J. Deppas savo ruožtu teigė, kad A. Jolie pernelyg egoistiška ir per geros nuomonės apie save. Vis tik vėliau įžymybės sugebėjo rasti bendrą kalbą.

Vida Press

Kaip rašo žiniasklaida, A. Jolie įspėjo J. Deppą dėl santuokos su Amber Heard be vedybinės sutarties, o jis savo ruožtu padėjo aktorei atsitiesti po skyrybų su Bradu Pittu.

* Mickey Rourke’as ir Kim Basinger

„9 ½ savaitės“

Vida Press

Erotinio filmo „9 ½ savaitės“ filmavimų aikštelėje kaip ir ekrane virė tikros aistros, tik jų pobūdis buvo skirtingas. K. Basinger nepatiko, kad M Rourke’as rūko, todėl vadindavo jį pelenine, o aktorius savo ruožtu ją vadindavo šalta.

Vida Press

Šio filmo režisierius Adrianas Lyne’as sugebėjo šiuos nesutarimus paversti privalumais, kaitindamas aktorių ginčus ir tokiu būdu paskatindamas juos parodyti maksimalų rezultatą kadre.

Vida Press

* Vince’as Vaughnas ir Reese Witherspoon

„Ketverios Kalėdos“

Vida Press

Pedantiškumas – esminė aktorės Reese Witherspoon savybė, o šios savybės nebuvimas – aktoriaus Vince’o Vaughno trūkumas. Kol aktorė stengėsi vaidmenį išmokti tobulai, jos partneriu filme „Ketverios Kalėdos“ tapęs V. Vaughnas improvizuodavo ir tokiu būdu ją tiesiog siutindavo.

Vida Press

Šio filmo pristatomojo turo metu beveik nieko nepasikeitė: praktiškai visose premjerose aktorė pasirodydavo viena. Vėliau R. Witherspoon sakė, kad jiems pavyko rasti bendrą kalbą, tačiau daugiau pasiūlymų filmuotis kartu nebuvo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis