Simona Burbaitė: moteriai neturėti artimos draugės yra pavojinga

Mados ir sveikos gyvensenos tinklaraštininkė, manekenė, grožio konkursų dalyvė S. Burbaitė (25 m.) ėmėsi visiškai naujos veiklos – ji pristatė pirmąją savo knygą. Pasak autorės, knyga gimė kaip būdas kompensuoti geriausios draugės trūkumą.

Graži, savimi pasitikinti, komunikabili mergina pati patyrė artimos draugės trūkumą, taigi pirmąją savo knygą parašė remdamasi asmenine patirtimi: „Man trūko bendravimo, artumo ir moteriško solidarumo. Artima draugė stiprina moters saugumo jausmą, o jos neturėjimas yra pavojingas – nesidalindamos savo išgyvenimais ir problemomis mes patiriame daug streso. Žinoma, svarbiausia gyvenimo draugė ir partnerė kiekviena yra pati sau, tačiau geriausią draugę nusipelnė turėti visos moterys“.

Simona Burbaitė
Simona Burbaitė
DELFI / Karolina Pansevič

Naujosios knygos pavadinimas – „Tavo geriausia draugė“, ja S. Burbaitė padės užpildyti artimos draugės spragą tiek jaunų, tiek jau subrendusių moterų gyvenime. Čia skaitytojos ras informacijos apie pasitikėjimą savimi ir gerą savijautą, sportą, mitybą, grožį ir madą. Autorė knygoje dalinasi ne tik savo patirtimi, bet ir įvairių sričių profesionalų įžvalgomis, kurias išgirdo įkvepiančių konsultacijų metu. „Knygą rašiau tarsi geriausiai draugei, todėl jos formatas nėra įprastas – tai nuoširdus pokalbis su drauge, kuri palaiko, skatina, motyvuoja, niekada nemeluoja, o kai reikia – sudrausmina ir kritikuoja,“ – pasakoja knygos autorė.

S. Burbaitė teigia, kad knyga neskatina moterų siekti tobulybės. Priešingai, jos misija – padėti moterims atskleisti savo unikalumą ir nebijoti išeiti iš komforto zonos. Šiuolaikinei moteriai keliami aukšti reikalavimai, ji turi būti graži, turėti nepriekaištingus plaukus, kruopščiai rūpintis savo oda ir nagais, būti įdomi, savo nuomonę turinti ir ją apginti galinti asmenybė. Ji taip pat turi domėtis sveika mityba, sportuoti, stilingai atrodyti ir mokėti bendrauti.

Simona Burbaitė su draugu
Simona Burbaitė su draugu
DELFI / Karolina Pansevič

„Ne visoms pavyksta atitikti šiuos nerealius lūkesčius, tačiau jos nemažiau nori ir siekia jaustis pasitikinčiomis savimi ir gražios. Todėl mano knygos tikslas – padėti moterims pirmiausia besąlygiškai pamilti save, juk meilė sau būtina visaverčio gyvenimo sąlyga. Kiekviena mūsų su savimi bus visą savo gyvenimą, tad turime sugebėti save priimti ne tik tada, kai lydi sėkmė, bet ir tada, kai sekasi ne taip gerai, kaip norėtume,“ – sako autorė.

Rašytoja neabejoja, jog gyvenime svarbu ne tik išmokti save mylėti, tačiau ir išdrįsti ieškoti naujų dalykų. Išorinis moters grožis yra neatsiejamas nuo jos vidinės būsenos, harmonijos su savimi ir emocinės pusiausvyros. Autorė tikisi, kad knyga padės išmokti sukoncentruoti dėmesį į tai, kas išties džiugina, išmokys likti savimi bei visada jaustis komfortiškai.

Simona Burbaitė
Simona Burbaitė
DELFI / Karolina Pansevič

Pasak S. Burbaitės, tam, kad stipriai mylėtume ir prasmingai save realizuotume, ugdytume pasitikėjimą savimi ir būtume kūrybingos, kiekvienai mūsų moteriškas ryšys yra tiesiog būtinas. Ši knyga autorei ir suteikia galimybę padovanoti tokį ryšį .

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis