Amber Heard ruošiasi tekėti už 6 vaikų tėvo

30-metė aktorė neslepia norinti šeimos ir vaikų.

Triukšminga skyrybų istorija gerokai pagadino nervus aktoriams Amber Heard ir Johnny Depp'ui. Vis tik praeities klaidos neatėmė noro gyventi ir mylėti: aktorius jau poruojamas su jauna žvaigždute, o štai Amber net ir vestuvėms ruošiasi.

Vida Press

Informaciją apie tai, kad 30-metė ketina tekėti už milijardieriaus Elono Musko (45 m.), patvirtino Amber tėvas. Vyras įsitikinęs, kad jo dukra vėl pasirengusi šeimai, o ir tinkamesnės kandidatūros kaip verslininkas, filantropas, išradėjas, „Tesla Motors“ vadovas, produktų kūrėjas, „SpaseX“ vadovas vargu ar būtų galima tikėtis. Nepaisant nesėkmingo santykių bandymo su Johnny Deppu, šviesiaplaukė garsenybė nepraranda vilties rasti laimės šeimoje.

Vida Press

Pirmąkart apie Heard ir Musko romaną pradėta kalbėti praėjusią vasarą: pora nekart buvo pastebėta Londono, Majamio gatvėse. Tuo metu Amber ir Johnny santykiai jau buvo pašliję. Kalbama, kad būtent milijardieriaus ir tapo tuo katalizatoriu, kuris paskubino skandalingąjį skyrybų procesą. Aktorė nekantraudama laukė teisminio proceso pabaigos, kad galėtų oficialiai užmegzti santykius su Elonu.

Vida Press

Verta pastebėti, kad pirmoji kibirkštis tarp Amber ir Elono galėjo įsižiebti filmavimo aikštelėje dar 2013-aisiais, kur ir Amber, ir Elonas atliko epizodinius vaidmenis. Tuo metu aktorė jau susitikinėjo su kitu filmavimo aikštelės partneriu Johnny Deppu, už kurio 2015-aisiais ištekėjo.

Vida Press

Šaltiniai skelbia, kad draugystės su gražuole Amber iniciatoriumi buvo Elonas, kuris ilgus metus ją tiesiog atakavo elektroniais laiškais, nors ir gaudavo atgal neigiamus atsakymus.

Vida Press

Milijardierius Elonas Muskas – dukart vedęs. Jo partnerės – aktorė Talulah Riley ir universiteto bendrakursė Justine, su kuria susilaukė 6 sūnų. Tiesa, pirmagimis mirė vos sulaukęs 10 savaičių – nuo staigios kūdikių mirties sindromo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis