George'as Clooney savo žmonai Amal siūlo originaliai pavadinti būsimus vaikus

Nors iki žymiosios poros pirmagimių dvynukų gimimo liko dar keletas mėnesių, George'as Clooney (55 m.), kaip įprastai, provokuoja smalsią žiniasklaidą ir laido savo firminius juokelius. Šįkart – apie būsimų vaikų vardus.

Pati žinia, kad George'as ir Amal Clooney (39 m.) laukia šeimos pagausėjimo šou pasauliui buvo didelė staigmena. Kadaise prisiekęs širdžių ėdikas ir viengungis (tiesa, ekrano žvaigždė būdamas 28-erių turėjo trumpą santuoką su padavėja Sarah Larson) buvo sukirtęs rankomis su aktore Nicole Kidman, kad iki 40-ties neturės vaikų. Aktorė lažybas pralaimėjo ir turėjo sumokėti 10 000 dolerių.

Vida Press

Su Nicole Kidman

Vos prieš dešimtmetį žurnalui „People“ aktorius atskleidė savo požiūrį į tėvystė: „Mano manymu, tai pats atsakingiausias dalykas gyvenime. Ir šis žingsnis turi būti ypatingai gerai apgalvotas. Manau, kad tiesiog neturiu vadinamojo „tėvystės geno“.

Būdamas 46-erių George'as susilažino su kita aktore, Michelle Pfeiffer, kad niekada neves. Lažybų suma buvo dar solidesnė – 50 000 dolerių. Tačiau panašu, kad šįkart aktorius pralaimėjo.

Vida Press

Michelle Pfeiffer

Vedybos jo planuose atsirado tik sulaukus 50-ies, o tiksliau – susipažinus su žavingąja teisininke Amal Alamuddin. Moteris sugebėjo sutramdyti užsispyrusį viengungį ir 2014-ųjų spalį jie išdidžiai žengė prie altoriaus. Matyt, branda padarė savo.

Vida Press

Dabar aktorius su žmona mėgaujasi būsimų atžalų laukimu. Reklamuodamas savo naująjį filmą „Suburbicon“ George'as prasitarė, kad jiedu su Amal jau svarsto liepą gimsiančių vaikų vardus: „Žmona man uždraudė vadinti būsimas atžalas Casa ir Amigos (George'as Clooney turi tekilos gamybos kompaniją pavadintą „Casamigos“). Ji tam kategoriškai prieštarauja. O aš maniau, nieko baisaus taip įamžinti šeimos verslą“, – juokavo aktorius. Žinoma, Holivude galime rasti ir daug keistesnių įžymybių atžalų vardų, tačiau panašu, kad šįkart vyras neketina prieštarauti savo žmonai.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis