Taisykles ir stereotipus laužanti Kristen Stewart vėl nustebino gerbėjus

Kai kalbama apie maištingąjį jaunosios kartos Holivudą, aktorė Kristen Stewart (26 m.) visada atsiduria pirmose gretose. Mergina mėgsta provokuoti, drąsiai pasisako apie savo seksualinę orientaciją, o prieš kelias dienas nusiskuto savo plaukus ko ne plikai...

Kovo 7 d. visų fotografų objektyvai krypo į Kristen Stewart. Amerikiečių aktorė žengė raudonuoju kilimu platinos spalvos kareiviškai kirptais plaukais. Ryškiai juodu pieštuku apvestos akys ir apatinius primenantis aprangos derinys kūrė prieštaringą įvaizdį.

Vida Press

Tačiau Kristen aplinkinių nuomonė – nė motais. Seniai praeityje liko tos dienos, kai ji susitikinėjo su kolega aktoriumi Robert'u Pattison'u ir jautriai reagavo į kiekvieną paparacių pagautą kadrą. Meilė Robert'ui seniai išblėso, o aktorė jau keleri metai susitikinėja su merginomis. Jos vienas už kitą aistringesni romanai – pastovi Holivudo gandų rubrika.

Grunge mergina

Aktorės įvaizdis ženkliai pakito nuo „Saulėlydžio“ sagos laikų. Tuomet netikėtai užgriuvusi šlovė ir dėmesys vertė jaustis nejaukiai, ypač vilkint puošnius, dizainerių kurtus drabužius. Jai labiausiai patiko kasdieniški grunge stiliaus deriniai ir nerūpestingas, kiek netvarkingas stilius. Šiam žvaigždė liko ištikima iki šiol.

Negana to, neretai šio gruboko gatvės stiliaus elementai papildo ir jos puošnų įvaizdį. Tamsiai apvestos akys, juodos, asimetriškos ar trumpo silueto suknelės, tatuiruotes atidengiantys modeliai nė iš tolo neprimena auksinio Holivudo jaunimo.

Lyg berniukas

Kristen užaugo su vyresniu broliu ir dviem jaunesniais įbroliais, tad nenuostabu, kad ji itin mėgstą vyrišką stilių, vadinamąjį tomboy. Eilinę dieną ji atrodo lyg gatvės berniokas: apdribę džinsai, nutysę marškinėliai, beisbolo kepurėlės, lyg iš vaikino garderobo pasiskolintos džinsinės ar odinės striukės kartais padeda aktorei užsimaskuoti ir likti neatpažintai.

Pastaruoju metu ji itin uoliai eksperimentuoja su savo išvaizda ir plaukų spalva bei kirpimais. Natūraliai tamsiaplaukė aktorė jau kurį laiką šviesina plaukus. O pastarųjų dienų akibrokštas – kareiviška šukuosena – tik dar labiau sustiprino tomboy įvaizdį.

Nesaldi gražuolė

Nors Kristen laikoma viena gražiausių jaunosios kartos aktorių, ji pati savo išvaizdą vertina gana kritiškai, nemėgsta saldžių komplimentų ir nesiekia atrodyti tobula. Ilgą laiką aktorė puikiai įsikūnydavo į skirtingus vaidmenis, tačiau už ekrano ribų atrodė nepasitikinti savimi, pažeidžiama ir susikausčiusi. Prieš kelis metus įvyko kardinalus lūžis ir nedrąsi „Saulėlydžio“ Bela tapo maištinga, provokuojančia ir atvira kino žvaigžde.

Vaidmenų jai tikrai netrūksta. Tad ir pasirodymai ant raudono kilimo jau tapo kasdienybės dalimi. Tačiau jos laikysena, kūno kalba dažnai išduoda, kad ji nesijaučia savame kailyje vilkėdama puošnias, žemę siekiančias sukneles. Tad kartais aktorė nusprendžia pasilinksminti. Štai praeitais metais žengdama Kanų kino festivalio raudonuoju kilimu ji šalia puošnios kokteilinės suknutės apsiavė kasdienius žydrus suplyšusius sportbačius.

Kostiumuotoji

Jei tik gali, Kristen net iškilmingomis progomis renkasi kelnių kostiumą. Suknelių ji tiesiog nemėgsta ir vilki jas tik priimdama tai kaip pareigą. Juk kai kuriuose renginiuose būna itin griežtas aprangos kodas, kurio nepaisyti negali net maištingoji Kristen.

Reikia pripažinti, kad mergina puikiai žino, kas jai tinka. Tad lyginant jos įvaizdį su suknelėmis ir kelnių kostiumais, laimi pastarieji.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis