Patvirtinta: Amal Clooney laukiasi dvynukų!

Amal ir George'as Clooney šeimos pagausėjimo laukia jau birželio mėnesį.

Žmogaus teisių advokatė Amal Clooney (39 m.) ir Holivudo aktorius George'as Clooney (55 m.) jau greitai pirmą kartą taps tėvais. Ši žinia buvo paskelbta televizijos laidos „The Talk“ metu. Naujieną patvirtino ir G. Clooney bičiulis bei kolega, aktorius Matt'as Damon'as. Jis tai išgirdo filmavimo metu, tiesiai iš paties būsimojo tėvo. M. Damon'as pridūrė manantis, kad pora bus nuostabūs tėvai, o būsimiesiems jų vaikams labai pasisekė.

AFP / Scanpix

Garsi pora susituokė prabangioje ceremonijoje Venecijoje, Italijoje, 2014-ųjų metų rugsėjį. Didžiulio visuomenės susidomėjimo susilaukė ne tik ištaiginga šventė, bet ir pati A. Clooney. Nuo tada kiekvienas jos žingsnis yra intensyviai stebimas ir aprašomas spaudoje. Gandai apie A. Clooney nėštumą sklandė jau kurį laiką. Jie tapo dar intensyvesni po to, kai stilinga moteris buvo pastebėta vilkinti apkritusius, pilvo sritį maskuojančius drabužius.

Amal Clooney užfiksuota vilkinti apkritusius drabužius sausio mėnesį
Amal Clooney užfiksuota vilkinti apkritusius drabužius sausio mėnesį
Vida Press

Amal ir George'as Clooney – ne vienintelė pramogų pasaulio pora, besilaukianti dvynių. Praeitą savaitę daininkė Beyonce „Instagram" tinkle pranešė su sutuoktiniu Jay Z taip pat laukianti šeimos pagausėjimo – dvynukų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis