Auksinis Holivudo jaunimas: kas kopia karjeros laiptais, o kas tik daro gėdą gimdytojams

Jie gražūs, stilingi, turtingi ir lyg karūną nešioja savo tėvų pavardę. Matyt todėl ir praminti šou verslo karalaičiais (angl. royals). Kai likimas lemia gimti žymioje šeimoje, atrodo, sėkmė paveldima taip pat kaip akių spalva ar akinanti šypsena.

Auksinis Holivudo jaunimas dabar ant bangos. Jie visur – reklamose, vaizdo klipuose, kine, vietoj modelių žengia žymių dizainerių kolekcijų pristatymuose. Dizaineriai Stella McCartney bei Dolce&Gabbana savo kampanijoms pasikvietė būtent juos. Iš tiesų užaugo visa karta tobulais šou verslo genais apdovanotų palikuonių. Tačiau toli gražu ne visos atžalos elgiasi pavyzdingai. Dalis jų nevengia šokiruoti, laužyti taisyklių ir priverčia gimdytojus raudonuoti. Na, bet toks jau tas jaunimas. Kiti gi stengiasi įrodyti, kad yra verti daugiau nei tik garsių tėvų dukrelės/sūnelio vardo ir sparčiai kopia karjeros laiptais.

Destry Allyn Spielberg

Vida Press

Taip taip, tai to paties žymaus režisieriaus Steveno Spielbergo dvidešimtmetė dukrelė. Neseniai ji pasirašė kontraktą su „DT Model Management“ agentūra ir pradeda perspektyvaus modelio karjerą. Jai pranašaujama puiki ateitis mados pasaulyje, o žymi pavardė tik prideda pasitikėjimo ir susidomėjimo iš užsakovų pusės.

Lily-Rose Depp

Vida Press

Ši septyniolikmetė gražuolė yra prancūzų aktorės ir dainininkės Vanessos Paradis bei Holivudo gražuolio aktoriaus Johny Deppo dukra. Tiesiog stebėtina, kaip gamta sukomponavo tėvų bruožus. Lily-Rose susirinko kas gražiausia iš abiejų gimdytojų. Tai netruko pastebėti ir mados industrijos atstovai. Lily-Rose tapo naujųjų „Chanel No. 5“ kvepalų veidu. Mergina tikrąja žodžio prasme eina mamos pėdomis. 1990 metais tuomet aštuoniolikmetė Vanessa Paradis taip pat buvo „Cahnel“ kvepalų veidas. Lily-Rose turi ir aktorinių ambicijų ir jau yra suvaidinusi keliuose filmuose.

Kaia ir Presley Gerber

Vida Press

Iš pirmo žvilgsnio pavardė mums lyg ir nieko nesako. Tačiau jei paminėsime, kad tai supermodelio Cindy Crawford vaikai, tada viskas pasidaro aišku. Kaia tarsi iš akies lupta Cindy. Tokio déjà vu mados pasaulis negalėjo nepastebėti. Nors jai tik 15, ji jau pozavo „VOGUE Paris“ ir „Miu Miu“ fotosesijose. Akivaizdu, kad šiai gražuolei viskas dar tik prieš akis. Tuo tarpu jos brolis taip pat neatsilieka. Jį galima pamatyti „Calvin Klein“ reklamoje, be to jaunuolis demonstruoja tokių mados namų kaip „Dolce & Gabbana“ bei „Moschino“ kolekcijas.

Brooklynas Beckhamas

Vida Press

Vyriausias Victorijos ir Davido Beckhamų sūnus rimtai domisi fotografija ir jau gavo pirmą rimtą darbą – fotografavo mados namų „Burberry“ reklamą. Neatsilieka ir jo jaunesnysis brolis Romeo, kuris vos keturiolikos suvaidino to paties ženklo reklaminiame klipe. Visai nenustebsime jei ir trečiasis brolis Crusas bei vienintelė dukra Harper atėjus laikui taip pat įsisuks į mados pasaulio karuselę.

Dylan Penn

Vida Press

Žymių Holivudo aktorių Robin Wright and Seano Penno dukra išaugo tikra gražuole. Panašumų su mama sunku neįžvelgti. Robin sąmoningai pristabdė karjerą tam, kad visą dėmesį sutelktų į vaikų priežiūrą. Tačiau nuo šou pasaulio apsaugoti, matyt, neįmanoma. Dylan jau įtraukta kasmetinį žurnalo „Maxim“ seksualiausių moterų šimtuką, buvo tokių ženklų kaip „Gap Factory Denim“ ir „Frye“ veidas ir neketina ties tuo sustoti.

Zoë Kravitz

Vida Press

Lisos Bonet ir dainininko Lenny Kravitzo dukra paveldėjo daugybę talentų ir grožį. Ko tik ji nesiima – viskas einasi kaip iš pypkės. Ji puoselėja dainininkės karjerą ir vaidina filmuose („Divergentė“), bičiuliaujasi su tokiais dizaineriais kaip Alexanderis Wangas. Tikėtina, kad artimiausiu metu vis daugiau matysime ją kine ir ant scenos.

Jadenas ir Willow Smith

Vida Press

Brolis ir sesuo Smithai – kultinės jaunosios kartos mados ikonos. Jie – Holivudo aktorių Jados Pinkett and Willo Smitho vaikai. Jadenas mėgėjas elgtis netradiciškai. Jis laužo mados taisykles vietoj kelnių vilkėdamas sukneles ir sijonus. Jaunuolis fotografavosi praeitų metų „Louis Vuitton“ reklaminėje kampanijoje, taip pat bando savo aktorinius sugebėjimus ir jau suvaidino keliuose filmuose. Jo sesuo Willow vos šešiolikos, bet jau dalyvavo „Chanel“ ir „Marc Jacobs“ šou.

Dylanas Brosnanas

Vida Press

Džeimsą Bondą įkūnijusio aktoriaus Pierco Brosnano sūnus Dylanas – sparčiai kylanti vyriškos mados žvaigždė. Jaunuolis jau pozavo „Saint Laurent“, „Burberry“ kampanijoms, fotografavosi „L‘Uomo Vogue“. Išties įspūdingas startas modelio karjerai.

Rafferty ir Iris Law

Vida Press

Aktoriaus Judo Law ir jo buvusios žmonos Sadie Frost vaikai taip pat paveldėjo tėvų genus, grožį bei talentus. Tiesa šešiolikmetė Iris linkusi maištauti ir dažnai priverčia tėvus raudonuoti. Iš kitos pusės nėra ko stebėtis – tėvai ir patys turėjo audringą jaunystę. Neseniai mergina tapo „Burberry Beauty“ veidu. Tuo tarpu sūnus Rafferty taip pat nusitaikė į mados pasaulį. Vaikinas demonstravo „Dolce & Gabbana“, DKNY kolekcijas, fotografavosi „Asos“ reklaminėje kampanijoje.

Patrickas Schwarzeneggeris

Vida Press

Aktoriaus ir politiko Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus išaugo į gražų, saldžių bruožų jaunuolį, kuriam taip pat nesvetima aktorystė. Tiesa jis nėra toks atletiškas, kaip tėvas. Tikėtina, kad Patricas žavės kino gerbėjas savo grožiu, o ne raumenimis. Jaunuolis ragavo ir modelio duonos – 2014 metais jis buvo „Tom Ford“ akinių reklaminės kampanijos veidas.

Lourdes Leon

Vida Press

Kai tavo mama – pati Madonna, gali rinktis kokį tik nori kelią. Tiesa pop karalienė visada teigė griežtai auklėjanti dukrą, tačiau kraujas – ne vanduo, ir panašu, kad Lourdes daug ką paveldėjo iš motinos. Mergina jau spėjo priprasti prie visuomenės dėmesio. Ji pozavo „Stella McCartney“ kvepalų reklamoje ir drauge su mama kuria drabužių ženklą „Material Girl“.

Nuotraukos – „Vida Press“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis