Pavogtas Gintarės Gurevičiūtės atvaizdas buvo panaudotas abejotinai prekei reklamuoti

Visai neseniai laidų vedėjos Gintarės Gurevičiūtės atvaizdas buvo pavogtas ir jos nuotraukoje vietoj kavos puodelio įmontuota liekninančios arbatos pakuotė. Fotomontažas buvo patalpintas internete.

„Reklama yra sukurta su programišių pagalba ir padaryta taip, lyg būtų mano profilis. Paspaudus ant tos nuotraukos, vietoj to, kad tu atsidurtum mano socialiniame tinklalapyje, atsiduri puslapyje, kur siūlo įsigyti tą produktą“, - LNK pasakoja G. Gurevičiūtė.


Apie šį nemalonų įvykį Gintarė sužinojo grįžusi iš JAV, kai jai draugai atsiuntė nuotrauką.

„Buvo žmonių, kurie nusipirko ir paskui man atsiuntė sąskaitą, kurią turėjo apmokėti, bet galiausiai atsisakė produkto. Turiu visus duomenis ir kontaktus. Telefonas ne lietuviškas“, - kalbės Gintarė.

Pati Gintarė bandė skambinti apgavikams, tačiau telefonas buvo išjungtas, todėl gražuolė kreipėsi į advokatą.

„Kreipiausi į advokatą ir sužinojau, kad įmonė yra registruota Rusijoje ir registruota kažkokio žmogaus, kuris turbūt net neegzistuoja. Bandyti kovoti, kažkokios teisybės ieškoti, - tai kova su vėjo malūnais, aš tam tikrai neturiu laiko“, - sakys G. Gurevičiūtė.

Laidoje KK2 Gintarė sakys, kad ji pati nereklamuoja tokių produktų, kurių nevartoja: „Aš pasisakau už sveiką gyvenimo būdą, valgyti visuomet merginoms sakau, kad reikia sportuoti, reikia sveikai, o ne pasitikėti kažkokiomis arbatomis. Bet tie, kas nusipirko, tai sakoma, kad veikia kaip placebas, kas penktam padeda“.

Tačiau yra ir daugiau Lietuvos šou atstovių, kurios nukentėjo nuo sukčių. Dainininkės Nijolės Pareigytės nuotraukos ir kita informacija taip pat buvo neteisėtai nukopijuota.

„Man pradėjo rašyti žmonės, klausti, kaip man sekasi. Sako, gal tau pinigėlių trūksta? Tikrai tau reikia tų pinigų? Nesupratau, kas čia darosi. Tada man persiuntė žinutes kitos anketos, kurioje mano vardu prašo pinigų“, - laidoje kalbės N. Pareigytė.

Visą reportažą apie Lietuvos žvaigždžių vargus su internetiniais sukčiais žiūrėkite šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis