Ką Inga Valinskienė patartų moterims, norinčioms išlaikyti vyrą

Viena žinomiausių pramogų pasaulio pora Inga ir Arūnas Valinskai santuokoje gyvena jau 29-erius metus. Jie vadina save nestandartine pora.

Būti sulipus ištisą parą – toli gražu ne Ingos ir Arūno siekiamybė. Jei Arūnas turi daug darbo, Inga mielai važiuoja į šiltus kraštus viena ar su draugėmis, ir Arūnas tam niekada neprieštarauja.

Valinskams nebūtina kasdien kartu sėstis prie vakarienės stalo ar juo labiau kasdien skambinti sutuoktiniui ir teirautis, kur jis yra kada jis grįš. Tą Inga pataria ir kitiems - nesilaikyti vienas kito įsitvėrus visą parą.

Ingai nėra tekę susidurti su įžūliomis vyro gerbėjomis, kurios skambinėtų naktimis ir trukdytų miegoti. „Gal dėl to Arūnas miega išsijungęs telefono garsą?“ - nusijuokia Inga ir tuoj pat patikina, kad jokios gerbėjos jai akių nedraskė, o vyras ultimatumų nekėlė ir skirtis niekada nenorėjo.

Olego Stepanko nuotrauka

„Niekada nenorėčiau turėti prie šono labai išsaugoto ir dantim išsikabinto iš kitos moters glėbio vyro, tik dėl to, kad aš jį atsikovojau kažkokioje tai kovoje. Aš noriu tokio vyro, kuris pats nori būti su manim , ir aš tikiuosi, kad jis pats pasakys, kai jau nebenorės. Kam man reikia jėga laikomo šalia vyro, ar aš tokia beviltiška, kad reikia prisirišti jį, nepaleisti, neatiduoti. Nieko tu neišsaugosi jėga“, - šį pirmadienio vakarą 20.25 LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažins Inga.

Nors ne kartą žiniasklaidoje buvo rašoma apie braškančią Valinskų santuoką ir viešai dvejojama, skiriasi Valinskai ar dar ne, nei Inga, nei Arūnas niekada nebijojo juokauti apie savo santykius. Jo neišmušdavo iš vėžių klausimai apie nesantuokinę dukterį, Ingos – apie simpatiją šokių partneriui. Šiandien Inga sako taip pripratusi prie gandų apie jų santykius, kad jos visiškai neišmuša iš vėžių tokios kalbos.

Paklausta, nejaugi jiedu, scenos žmonės, nėra egoistai, Inga atsako, kad ir du egoistai gali gyventi kartu, jeigu jie nėra egoistai kiekvieną akimirką. Valinskai pasidalina gyvenimo sritis, už kurias yra atsakingi, ir taip išvengia bereikalingų konfliktų. Pavyzdžiui, Inga visada išrenka, kur keliauti per atostogas, o Arūnas tvarko visus šeimos finansus.

Inga neslepia – jų beveik tris dešimtmečius gyvuojančioje santuokoje santykių krizių pasitaiko nuolat.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis