Dainininkė Donalda pamažu atsigauna po patirtos nelaimės šeimoje

Dainininkė Donalda Meiželytė atsiribojo nuo visuomenės ir žurnalistų – su niekuo nebendravo, nedalyvavo filmavimuose, dienų dienas leido namuose.

Po nelaimės šeimoje atsigaunanti atlikėja Donalda LNK televizijos laidoje KK2 prisipažins, kad šie metai jai buvo ypač sudėtingi: „Buvau įkritusi į lengvą liūdesį, palaidojau mamą“.

Po laidotuvių dainininkė atsiribojo nuo visuomenės ir žurnalistų – su niekuo nebendravo, nedalyvavo filmavimuose, dienų dienas leido namuose.
„Sakoma, kad nervai yra pagrindinis ligų šaltinis. Stresas, netektys, išgyvenimai arba tukina, arba lieknina“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 pasakos Donalda.

Kadaise gerbėjų negalėjusi atsiginti Donalda dabar vieniša, jos namuose jokio vyro nėra: „Ne, neturiu jokio draugo“, - širdį atvers Donalda
Vieną rytą pabudusi dainininkė suprato, kad atėjo laikas permainoms.

Moteris visiškai atsisakė alkoholio. „Vieną kartą gyvenime dariau tokį eksperimentą, pusę metų, po to nusibodo visus vežioti iš balių, kai baliavoja. Aišku, linksma, smagu, bet po to, kai reikia visus vežioti trečią nakties, užkniso“, - kalbės Donalda.

Moteris pradėjo sportuoti ir iš karto numetė penkis kilogramus: „Reikia pasiekti tą normalią būseną, kad galėčiau sužavėti. Nes nepadeda jokie kremai“.

Donalda įsileisti į namus vyro nesiruošia: „Kodėl aš turiu su kažkuo gyventi? Galiu draugauti, kaip tik turiu paskyrus pasimatymą“. Atlikėja nesupranta moterų, kurios verkia, kad Lietuvoje nėra vyrų ir jų ieško net kalėjimuose: „Pilnas pasaulis tų vyrų. Jeigu tikslas mano gyvenime būtų vyras, neįsivaizduoju, kokio durnumo turėtų būti mano galva. Mano hormonų audrų laikai, ačiū Dievui, praėjo“.

Visą interviu su dainininke Donalda Meiželyte žiūrėkite šį antradienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis