Veikliausia Lietuvos moterimi išrinkta 7 vaikų mama: būtų lengviau gyventi, jei pasitikėtume kitais

Rugsėjo 16 – 17 dienomis jau ketvirtą kartą Vilniuje vykusioje „Veikli“ konferencijoje veikliausia 2016 metų Lietuvos moterimi išrinkta – 7 vaikų mama, tinklaraščio 7taskai.lt autorė, reklamos agentūros adcacao įkūrėja ir kūrybos vadovė Sabina Daukantaitė.

Sabinai įteikta specialiai šios konferencijos nugalėtojai sukurta dizainerės Jurgos Lago sagė – tulpė, kuri yra gyvybės, atgimimo ir moteriškumo simbolis.

Pasak apdovanojimą gavusios S. Daukantaitės, išgirdusi apie titulą, ji pasijuto tarsi maloniai nublokšta adrenalino bangos: „Man tai buvo šokiruojanti žinia! Sunku patikėti – nejaugi viskas man – 2016 veikliausios moters titulas, specialiai sukurta Jurga Lago segė, dovanos, gėlės ir aplodismentai. Gerai, kad buvau be aukštakulnių, nes staigmena tikrai vertė iš kojų. Puikiai suprantu, kad tai simbolinis vardas, tokių kaip aš veiklių moterų yra daug. Tačiau man svarbu, nes tai žinia, kad ir daugiavaikės moterys gali būti veiklios už savo namų sienų. Todėl šis titulas visoms mums – auginančioms vaikus ir veikiančioms plačiu mostu.“

Skaitydama pranešimą reklamos agentūros adcacao įkūrėja ir kūrybos vadovė atvirai ir nuoširdžiai dalijosi patirtimi kaip ji viską spėja.

„Ar kartais pagalvojate, mielos moterys, kaip stipriai lengviau būtų gyventi, jei mes daugiau pasitikėtume savo aplinka? Žinoma, mes viską mokame ir galime pačios, bet ar tai visuomet būtina? Pasitikėkime ir atsiverkime, išdrįskime paprašyti patarimo ar pagalbos savo artimųjų, ir įsitikinsite, kiek daug galima nuveikti, jei būsime ne vienos, o koja kojon su bendraminčiais“, – stovėdama scenoje sakė 7 vaikų mama.

Su dizainere Jurga Lago
Organizatorių nuotr.

Apie tiksliai suplanuotą dienotvarkę Sabina, kuriai svarbiausia kuriant dirbant ar tiesiog gyvenat – išreikšti save bei improvizuoti, taip pat turi savo nuomonę. „…Tikslus dienos planas? Taip, jis visuomet yra. Tačiau aš gerai žinau, kad planai byra gerokai dažniau, nei būna įgyvendinti tiksliai pagal mano sukurtą išankstinį scenarijų. Todėl planuoju tik tai, dėl ko visiškai neabejoju. Visa kita yra mano improvizacijos rankose!”

Sabina diplomuota dizainerė, komunikacijos specialistė, dirbusi didžiosiose reklamos agentūrose. Prieš metus, iš didelio noro susikurti jaukią kūrybinę zoną sau ir bendraminčiams, ji įkūrė reklamos agentūrą adcacao, kurioje dirba kūrybos vadove. Sabina Švietimo ministerijos projekto „Kūrybinės partnerystės“ dalyvė, socialinių iniciatyvų autorė, Beepart kūrybinių dirbtuvių komandos narė.

Ir svarbiausia ši veikli moteris – septynių vaikų mama, kuri randa laiko savo patirtimi bei išgyvenimais dalintis savo internetiniame dienoraštyje 7taskai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis