Septyni patys seksualiausi pasaulio supermodeliai

„ELLE“ atrinko seksualiausius pasaulio modelius – moteris, pavergusias ne tik podiumus, bet ir vyrų širdis.

Eva Herzigova (43 m.)

Praleisime aprašymus, kokius išbandymus teko įveikti iš Čekijos kilusiai gražuolei stipriai išreikštais skruostikauliais ir skvarbiomis žydromis akimis, kol jai pavyko pakilti ant podiumo. Paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje jai pavyko tapti tikra žvaigžde ir supermodeliu su sekso simbolio statusu. Ir už visa tai ji turi būti dėkinga vienai seksualiausių reklamos kampanijų per visą istoriją – apatinio trikotažo prekės ženklo „Wonderbra“ reklamai Eva pozavo su kvapą gniaužiančiu dekoltė, o šūkis skambėjo taip: „Žiūrėk man į akis! Pasakiau – į akis!“. Kalbama, kad šio prekės ženklo reklama lauke tapo daugybės avarijų priežastimi – taip ji traukė vyrus.

Cindy Crawford (50 m.)

Būdama pačiu populiariausiu ir geriausiai apmokamu dešimtojo dešimtmečio modeliu, Cindy Crawford nevengė fotografuotis vyrų leidiniams ir apskritai mėgo išsirengti. Laimei, jos seksualinė charizma buvo laikoma neprilygstama – tokio jausmingo supermodelio net tarp pačių ryškiausių to laikmečio gražuolių daugiau nebuvo. Ji buvo tokia populiari, kad visas Cindy treniruočių sistemos vaizdo įrašų kasetes nuo lentynų šluote šlavė, mat milijonai pasaulio moterų svajojo apie tokį kūną.

Stephanie Seymour (47 m.)

Vienas iš žymiausių ir seksualiausių dešimtojo dešimtmečio supermodelių, Stephanie Saymour buvo laikoma skandaliste ir vakarėlių liūte, taip pat pritrenkiančio kūno savininke, kuri visiškai nesigėdijo labai atvirai demonstruoti savo kūno. Net ir bėgant metams, tapusi milijardieriaus žmona ir pagimdžiusi keturis vaikus, ji netapo solidžia – Stephanie nuotraukas pliažuose mėgina užfiksuoti viso pasaulio paparacai.

Elle Macpherson (52 m.)

Būtent ji vadinama paties gražiausio kūno pasaulyje savininke – ne veltui oficiali Elle Macpherson pravardė – Kūnas (angl. The Body). Jos kūno proporcijos tokios tobulos, kad fotografai seksualųjį modelį savo nuotraukoms dažniau išrengdavo nei aprengdavo. Kultinėmis tapo jos nuotraukos „Pirelli“ kalendoriui ir maudymosi aprangą reklamuojantiems leidiniams – Elle garsėjo tuo, kad jos nuotraukų nereikia retušuoti.

Candice Swanepoel (27 m.)

Jeigu kas ir gali šiandien iš Elle Macpherson atimti titulą „Kūnas“, tai nebent neprilygstama šviesiaplaukė Candice Swanepoel, kuri yra pagrindinis prekės ženklo „Victoria's Secret“ modelis. Gražuolė nesėkmingų rakursų paprasčiausiai neturi – ji tokia tobula, kad bet kurie šio gamintojo maudymosi kostiumėliai jai tinka tiesiog idealiai.

Irina Shayk (30 m.)

Iš Rusijos kilusios gražuolės Irinos Shayak karjera prasidėjo nuo kampanijos „Intimissimi“ reklamos. Nuo to laiko rusaitė nuolat išrengiama leidiniui „Sports Illustrated“ ir viso pasaulio vyrų džiaugsmui. Vakaruose ji vadinama jaunąja Angelina Jolie – tokios pačios jausmingos lūpos, katės akys, švelni oda, tik dar patrauklesnis ir moteriškesnis kūnas.

Adriana Lima (35 m.)

Iš visų „Victoria's Secret“ „angelų“ Adriana Lima laikoma šio prekės ženklo fatalia moterimi. Jos laukinės katės grožis ir kvapą gniaužiančios formos nepalieka jokių šansų konkurentėms, o net užuominos į „unisex“ nebuvimas paverčia ją vienu iš seksualiausių mūsų laikų modelių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis