Garsioji auklė laimę rado tik ketvirto vyro glėbyje

Ji turi viską: draugišką šeimą, mėgstamą darbą, mylintį vyras, be kurio neįsivaizduoja savo gyvenimo.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- 51 kg numetusios L. Tamulytės-Stončės patarimai lieknėjančioms
- Kokia kontracepcija rekomenduojama 45-55 m. moterims
- Patarimai, kaip įsirengti terasą
- Kauno gatvės mada ir madingiausios šio sezono spalvos (FOTO)
- Riešutiniai sausainiai

Viena iš žaviausių, talentingiausių rusų kino aktorių Anastasija Zavorotniuk balandį atšventė 43-iąjį gimtadienį. Ji turi viską: draugišką šeimą, mėgstamą darbą, mylintį vyrą, be kurio jau neįsivaizduoja savo gyvenimo. Tiesa, toli gražu ne visada ji buvo tokia laiminga - aktorei teko nueiti sudėtingą, ilgą kelią, kad suprastų, kokia toji tikra moteriška laimė. Nutarėme prisiminti, kaip Anstasijai pavyko sukurti tvirtą, visavertę šeimą, iš kurios ima pavyzdį daugelis porų.

Aplink A. Zavorotniuk visada virė aistros. Pirmą kartą aktorė ištekėjo už vokiečių verslininko Olafo Schwarzkopfo, kuris susižavėjo ja iš pirmo žvilgsnio. Tiesa, santuoka truko vos metus.

Vida Press
„Tada buvau susižavėjusi, bet tikriausiai nemylėjau... Nors tada negalėjau įvertinti savo jausmų“, – pasakojo aktorė interviu žurnalui „7 dienos“. Greitai ji ištekėjo antrą kartą, jos sutuoktiniu tapo verslininkas Dmitrijus Striukovas. „Šis žmogus man pasirodė labai ryškus, ryžtingas, valingas. Nepajėgiau atsispirti“, – atsimena A. Zavorotniuk. Bet ir ši santuoka netruko ilgai – Dmitrijus pasirodė esąs pernelyg pavydus. Po kelerių metų aktorei neliko kitos išeities, tik pasiimti vaikus ir pabėgti.

S. Žigunovas - tarnybinis romanas. Anastasija labai norėjo už jo ištekėti, tačiau Sergejus tik kūrė profesinius projektus, o su šeiminiu neskubėjo
Vida Press
Apie kitą jos romaną turbūt girdėjo visi. Filmuojant serialą „Mano puikioji auklė“, tarp A. Zavorotniuk ir jos partnerio filmavimo aikštelėje Sergejaus Žigunovo įsiplieskė kibirkštis. Dėl Anastasijos jis paliko žmoną. Pora gyveno kartu dvejus metus, bet taip ir nesusituokė.

„Nepasakyčiau, kad mūsų santykiai suprastėjo. Jų tiesiog neliko“, – pasakojo A. Zavorotniuk. Po išsiskyrimo su S. Žigunovu A. Zavorotniuk ėmė kankinti chroninis nuovargis, netgi atsirado fobija – aktorė ėmė bijoti žmonių ir visaip vengti bendravimo.

Po skyrybų su Anastasija, S. Žigunovas grįžo pas paliktąją žmoną Verą
Vida Press
Būtent šiuo sunkiu metu ir įvyko lemtingas susitikimas – filmuojant „Šou ant ledo“, aktorė susipažino su žmogumi, kuris visiškai pakeitė jos gyvenimą. A. Zavorotniuk žaibiškai įsimylėjo bendraamžį čiuožėją Piotrą Černyšiovą. „Iki šiol pamenu ir jo žvilgsnį, ir savo pojūčius – mane tarsi elektra nutrenkė“, – pasakojo aktorė leidiniui „7 dienos“.

Anastasija ir Piotras netruko vienas kitą įsimylėti
Vida Press
Įsimylėjėlių santykiai vystėsi greitai – vos per pusmetį pora susituokė santuokų rūmuose, o po mėnesio – bažnyčioje. Kad Piotras – žmogus, su kuriuo ji nori praleisti visą likusį gyvenimą, ji pajuto dar tada, kai susipažino su būsimu vyru filmavimo aikštelėje. „Žiūrėdama į Petią ir savo šeimą, staiga pajutau galvojanti, kad būtent apie tai svajoju – namuose įsivyrautų taika ir ramybė. Žinau, kad vaikams gerai, ir aš dabar nieko nebijau. Pirmą kartą po daugelio metų aš esu visiškai laiminga“, – sako A. Zavorotniuk. Namiškiai irgi iš karto suprato: Piotras – patikimas žmogus, su juo aktorė bus saugi. A. Zavorotniuk tėvas ne tik nekritikavo jos pasirinkimo, bet pasakė: „Koks puikus vyras. Be galo už jus džiaugiuosi.“

Tuoktuvės, 2008 m.
Vida Press
P. Černyšiovas pamilo Anastasiją visa širdimi. „Nepatyriau gyvenime nieko panašaus, niekada nesijaučiau toks laimingas. Labai tikiuosi, kad mūsų santykių laukia nesibaigianti ateitis“, – sako čiuožėjas. Kad sukurtų laimingą ir tvirtą santuoką, Piotras nusprendė veikti pagal visas taisykles ir pasiūlė Anastasijai susituokti bažnyčioje: „Mūsų su Nastia santykiai iš karto klostėsi taip harmoningai, kad norėjosi tinkamai sudėlioti mūsų vidaus pasaulio paveikslą. Tikiu, kad santuoka bažnyčioje – šeimyninių santykių ir šeimyninės gerovės šerdis, džiaugiuosi, kad mes su Nastia tai suvokėme.“

Pora ir Nastios vaikai Maiklu ir Ana
Vida Press
A. Zavorotniuk įsitikinusi, kad viena iš esminių sėkmingos santuokos ir tarpusavio supratimo sąlygų – visiškai priešingi temperamentai. „Aš – impulsyvus žmogus, kertu iš peties, akimirksniu priimu sprendimus. O Petia – blaivaus proto, visada viską gerai apgalvoja. Nors jo lėtumas kartais mane erzina, jis dažnai sulaiko mane nuo impulsyvių, neapgalvotų poelgių. Jis stebi, kad sudėliočiau visą apmąstymų grandinę, nieko nepraleisčiau. Esu be galo jam už tai dėkinga“, – pasakojo aktorė.

Piotras irgi visiškai įsitikinęs, kad jie su Anastasija papildo vienas kitą, o tai - viena iš pagrindinių ilgalaikių santykių taisyklių. „Labiausiai vertinu Nastios nuoširdumą, natūralumą. Nepaisant to, kad ji šitiek metų dalyvauja šou pasaulyje, jai pavyksta išlikti tikra, nesugadinta. Ji nepasiduoda pagundoms. Ekrane Nastia dovanoja džiaugsmą žmonėms, namuose – mums, nepaisant didžiulio nuovargio po darbo. Matau, kaip nuoširdžiai ji myli ir savo šeimą, ir darbą“, – sako čiuožėjas.
Dar viena laimingos A. Zavorotniuk ir P. Černyšiovo santuokos paslaptis, Anastasijos nuomone, – tai, kad jie susitiko jau būdami subrendę žmonės, kiekvienas jautė didžiulę pagarbą kito darbui.

Vida Press
„Mums abiem be galo svarbu nė trupučio vienas kito nespausti, mes kaip žuvys – plaukiojame viename akvariume, tačiau laisvai kvėpuojame“, – sako Piotras. Sutuoktiniai nepaiso įsitikinimo, kad namuose jokiu būdu negalima kalbėti apie darbą. „Visada tariuosi su vyru dėl naujų projektų, o jis pasakoja man, kas naujo pas jį darbe. Kaip gi kitaip?“

Tačiau svarbiausia idilės ir tarpusavio supratimo sąlyga jų šeimoje – karšta meilė, kad ir kaip banaliai tai skambėtų. Būtent ji paverčia bendro gyvenimo kasdienybę švente, kuria norisi mėgautis kiekvieną sekundę.

Vida Press
„Šalia Petios atgavau gyvenimo džiaugsmą, kuris, atrodė, buvo amžiams prarastas. Taip yra todėl, kad šimtu procentų tikiu mūsų meile. Jis tapo man vyru, su kuriuo norisi laimingai gyventi ir numirti tą pačią dieną“, – sako Anastasija. Tokia pati ir Piotro nuomonė: „Jei mes su Nastia atsidurtume negyvenamoje saloje, vis tiek būtume laimingi, nes su mumis būtų mūsų meilė.“

Tiesa, prieš kurį laiką buvo pasklidę gandų apie Piotro romaną su garsia atlikėja Nadežda Granovska, su kuria kartu dalyvavo projekte "Šou ant ledo". Net buvo pasigirdę kalbų apie skyrybas. Tačiau pora bet kokius gandus kategoriškai paneigė. Pora iki šiol gyvena kartu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis