Nekaltybę praradau 51-erių, nors buvau jau dukart ištekėjusi

Britė Maria-Louise  buvo du kartus ištekėjusi, tačiau nekaltybę prarado su prancūzu meilužiu, sulaukusi 51 metų. Abiejose santuokose vyrai buvo rūpestingi ir mylintys, bet kartu šalti kaip akmenys. Moteris dabar gailisi, kad tiek metų taikstėsi su jos seksualinių poreikių ignoravimu.

Šių dienų populiariausi:
- Popiežiaus dukra miegojo su broliu ir garsėjo kaip nuodytoja
- Horoskopas 05.21-28: nepražiopsokite šanso, kurį jums suteikia žvaigždės
- Dėl kokių priežasčių vyrai palieka moteris dažniausiai?
- A. Urbonaitė: pirmieji susidūrimai su vyrų seksualumu buvo klaikūs
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki

Pirmas vyras – doras katalikas

Su pirmuoju vyru Johnu moteris susipažino paauglystėje. Dvyllika metų vyresnis vyras buvo dažnas jos motinos parduotuvės klientas. Kai Maria-Louise suėjo aštuoniolika, vyriškis pakvietė į pasimatymą. Johnas pasirodė patrauklus ir įdomus, be to, nelaidė jokių seksualinių užuominų. Tai jaunai britei atrodė tikras pliusas. Juk mama jau buvo išmokiusi, kad seksas yra kančia ir santuokinė pareiga, o ne malonumas.

Po poros metų susitikinėjimų Johnas pagaliau pasipiršo. Maria-Louise prisimena, kad tai nebuvo joks romantiškas gestas. Vieno kasdienio pokalbio metu vyras tiesiog paklausė, ar mergina norėtų už jo ištekėti. Maria-Louise norėjo.

Vestuvės buvo kuklios, bet gražios, o pirmoji naktis žadėjo daug romantikos. Viešbučio kambario langai buvo į upės pusę, kurią paskutiniai saulės spinduliai nudažė violetine spalva. Tačiau kaip tyčia dieną prieš merginai buvo prasidėjusios mėnesinės. Tai sužinojęs jaunikis atšoko kaip nuplikytas ir medaus savaitę jaunavedžiai kopinėjo kaip brolis su seserimi.

Jaunamartė troško pažinti suaugusiųjų žaidimus, tačiau Johnas ją nuolat atstumdavo. Galiausiai jis pareiškė, kad jo religiniai įsitikinimai leidžia mylėtis tik norint susilaukti vaikų. Jiems Maria-Louise dar nebuvo pasiruošusi. Tačiau praėjus porai metų moteris darėsi vis nekantresnė, o vyras vis labiau šalo. Galiausiai jam nepadoru tapo glamonėtis ir bučiuotis.

Iš pradžių idealia žmona mėginusi būti Maria-Louise po trejų metų bergždžios santuokos nuleido rankas ir ėmė dairytis į kitus vyrus. Netrukus į jos akiratį papuolė jos bosas – sporto prekių parduotuvės savininkas.

Antras vyras – gerokai vyresnis

Carolis buvo 22 metais vyresnis, vedęs ir dvi dukras turintis charizmatiškas vyriškis. Marią-Louisę žavėjo jo išmintis, žinios ir ugnelės akyse. Vyro šeima gyveno kitame mieste, tad į namus grįždavo tik savaitgaliais. Darbo dienų vakarus Carolis vis dažniau ėmė leisti su Maria-Louise.

Netrukus jie jau vienas kitą vadino meiliais žodeliais ir išpažino didžiulę meilę. Tačiau Carolis griežtai atsisakydavo mylėtis – juk abu buvo dar susituokę. Po dešimt metų santuokos Maria-Louise išsiskyrė su Johnu. Jis, pasak moters, nė kiek neprieštaravo. Tuo metu ji su Caroliu jau susitikinėjo penkerius metus.

Tais pačiais metais Carolis išsiskyrė su žmona. Maria-Louise tikėjosi, kad tai bus nauja jų romano pradžia – su aistra ir malonumais lovoje. Tačiau neatsitiko nieko panašaus. Vyras buvo be galo rūpestingas ir romantiškas: rengdavo iškylas, visada paimdavo ją už rankos, rašydavo meilės kupinus laiškus ir nepamiršdavo dovanų menkiausiomis progomis. Tačiau Maria-Louise negavo to, ko labiausiai troško. Papriekaištavus, kad ji nori mylėtis, Carolis jai atrėždavo, kad jis dėl jos ir taip daug padarė: metė žmoną, savo namus, gyvenimą. Be to, visus jos bandymus sugundyti seksualiais apatiniais ar kalbomis vyras įvertindavo kaip nepriimtinais.

Išsigelbėjimu moteriai tapo darbas. Carolio parduotuvė bankrutavo, tad jai teko išlaikyti šeimą. Marios-Louises vadybininkės karjera kilo kaip ant mielių, tačiau dėl didelio darbo krūvio ji vakarais norėdavo tik miego. Be to, 60 metų sulaukusį vyrą ištiko infarktas. Ligoninės lovoje jis pagaliau pasipiršo savo ilgametei draugei. Maria-Louise tikėjosi, kad po vestuvių viskas tikrai pasikeis.

Viskas pasikeitė, tačiau kitaip nei tikėjosi moteris. Ji prarado gerai apmokamą darbą. Tačiau tai buvo puiki proga pradėti naują gyvenimą Prancūzijos kaime. Čia sutuoktiniai nusipirko nedidelį namą ir ėmė kurtis. Maria-Louise pirmuosius metus prisimena kaip tikrą medaus mėnesį – tiek daug laimės teikė naujų namų įsirengimas. Tačiau net ir po vestuvių jiedu nesimylėjo. Moteris vyro nespaudė – šio širdis vis dar buvo silpna. Tačiau po kelių metų tokia padėtis į penktą dešimtį įkopusios moters nebetenkino.

Gydytojai vyrui mylėtis leido seniai, tačiau šis vis atidėliodavo: ilgai žiūrėdavo jau kelis kartus matytą filmą, užtrukdavo vonioje, valandą tualete skaitydavo knygą. Pasak Marios-Louises, jis darė viską, kad tik išvengtų vyriškų pareigų.

Nauji atradimai meilės fronte

Po dvylikos santuokos metų Carolio širdis nusilpo, dažnai ištikdavo priepuoliai. Taip namuose dažnu svečiu tapo šeimos gydytojas prancūzas Timas. Trejais metais jaunesnis ir išsiskyręs vyriškis iškart patiko Mariai-Louisei.

Carolis netrukus paliko moterį ir grįžo į Didžiąją Britaniją gydytis bei būti arčiau savo dukterų. Tačiau Maria-Louise dėl to per daug neliūdėjo. Jau kelerius metus santuoka be sekso jai kėlė tik nepasitenkinimą. Be to, vis artimiau ėmė bendrauti su Timu.

Po kelių vakarienių jiedu pasibučiavo, o dar po dviejų savaičių permiegojo. Maria-Louise nekaltybę prarado būdama 51 metų. Pasak jos, aistra – geriausia, ką ji iki šiol buvo patyrusi. Moteris prisipažino, kad su Timu ji - jau trejus metus ir santykiai vis dar tokie pat karšti.

Marios-Louise nuotrauką rasite ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis