Po grožio injekcijos - kova už gyvybę

Pasigražinti panorusi jogos intruktorė Hailey Terrell net nesapnavo, kad kosmetinė procedūra sukels tokią siaubingą organizmo reakciją.

Šių dienų populiariausi:
- Popiežiaus dukra miegojo su broliu ir garsėjo kaip nuodytoja
- Horoskopas 05.21-28: nepražiopsokite šanso, kurį jums suteikia žvaigždės
- Dėl kokių priežasčių vyrai palieka moteris dažniausiai?
- A. Urbonaitė: pirmieji susidūrimai su vyrų seksualumu buvo klaikūs
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki

Po raukšles mažinančios injekcijos teko kovoti už gyvybę: jogos instruktorė patyrė aštuonis širdies smūgius, po kurių jai buvo sustojusi širdis, rašo dailymail.co.uk.

37 metų moters širdis buvo sustojusi 30 sekundžių, tad mediciniškai ji buvo mirusi, tačiau gydytojams pavyko ją atgaivinti.

Iš Kolorado valstijos Boulder miestelio kilusiai jogos instruktorei, tuo metu dirbusiai Londone, teko iš naujo mokytis vaikščioti, kalbėti ir rašyti. Tačiau po penkių savaičių ligoninėje ir intensyvios reabilitacijos programos H. Terrell visiškai pasveiko.

Ji pasakoja: „Net neįsivaizdavau, kad užpildo injekcija gali mane nužudyti. Prieš darydamasi injekciją, mačiau informacinį lapelį su aprašytu galimu pašaliniu poveikiu. Tačiau man jis atrodė panašus į esantį paracetamolio dėžutėje – niekada nemaniau, kad taip gali nutikti man“.

Po aštuonių širdies smūgių – gana reto, tačiau galimo užpildo injekcijų pašalinio poveikio - Hailey širdis sustojo, todėl jai buvo mediciniškai sukelta koma.

Kai ji kovojo su galimai mirtina reakcija, jos gyvybė buvo pakibusi ant plauko, o gydytojai baiminosi, kad jai nebepavyks pačiai kvėpuoti.

2012 metų gegužę H. Terrell siekė Nekilnojamo turto magistro laipsnio Londono Cass verslo mokykloje. Būtent tada ji internete aptiko pasiūlymą pasidaryti užpildo injekcijas. Ji nuodugniai pasidomėjo šia procedūra ir galiausiai nutarė pasidaryti injekciją į smakrą.

Moteris pasakoja: „Ir anksčiau esu dariusis injekcijų, tačiau po jų man nieko nenutiko. Ir ši specialistė man pasirodė normali. Ji buvo kvalifikuota medicinos sesuo, tad pamaniau, kad nėra dėl ko jaudintis“.

Tačiau jau kitą dieną po procedūros H. Terrell atsirado pirmieji simptomai: „Atsikandau pitos, tačiau ją man sunkiai sekėsi praryti. Bandžiau pasakyti draugei, kad negaliu praryti maisto, tačiau negalėjau nieko ištarti. Staiga pradėjau švepluoti ir tai tęsėsi net ir kitą dieną. Draugės manymu, man galėjo būti širdies smūgis. Aš maniau, kad tik seni ar apkūnūs žmonės patiria širdies smūgius, tačiau sutikau su siūlymu nuvykti pasitikrinti“.

Jogos instruktorė atvyko į ligoninę, tačiau po dviejų dienų jai buvo paskirti vaistai nuo maisto alergijos ir ji buvo paleista namo.

Hailey: „Kitą dieną žinojau, kad negalėsiu valgyti, tačiau vis tiek pasiruošiau nuostabų patiekalą. Aš ilgai kramčiau pirmąjį kąsnį, tačiau jis strigo. Pradėjau dusti ir maniau, kad mirsiu. Man pavyko išsivemti ir atvykti į ligoninę, tačiau niekas nesuprato, kad aš vėl patyriau širdies smūgį. Tuo metu man nepavyko nuryti net savo seilių, tad aš labai seilėjausi. Jie man prie burnos pritvirtino žarnelę, kuri ir sutraukė visas seiles. Norėdama „susikalbėti“ su gydytoju, turėjau telefone rašyti žinutes. Aš praleidau ligoninėje tris dienas ir buvau tikrai išsigandusi. Maldavau slaugytojos naktį likti prie manęs ir laikyti mano ranką, nes nenorėjau mirti. Tai paskutinis dalykas, kurį prisimenu“.

Kitą dieną (praėjus savaitei po pirmojo vizito ligoninėje) H. Terrell patyrė dar kelis širdies smūgius ir jai sustojo širdis.

Jos širdis buvo sustojusi 30 sekundžių, tačiau gydytojai ją atgaivino.

Jai buvo sukelta koma. Hailey negalėjo pati kvėpuoti, tad buvo perkelta į ligoninės intensyvios terapijos skyrių, kur ji kovojo už savo gyvybę.

Dabar jogos instruktorė skatina kitus pagalvoti mažiausiai du kartus prieš ryžtantis kosmetinėms injekcijoms.

Ji sako: „Aš siūlau žmonėms rinktis veidą patempiančius masažus - kaip alternatyvą injekcijoms. Po jų skirtumas yra akivaizdus. Po šio baisaus įvykio mokau žmones pačius masažuotis sau veidą bei kitų natūralių priemonių, pavyzdžiui, mitybos, meditacijų ir veido jogos. Tai tapo ir mano verslu. Patirti širdies smūgį ir beveik numirti dėl grožio – daugiau nenoriu to patirti. Man patirtis rodo, kad pavojus išlieka, net jei lankotės pas kvalifikuotą specialistą.

Hailey akimirkos ligoninėje ir šiandien:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2627970/A-wrinkle-busting-jab-left-fighting-life-Yoga-instructor-suffered-eight-strokes-heart-attack-horrific-reaction-cosmetic-drug.html#ixzz31hKELCDn

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis