O joms vis maža: 5 žymiausios pasaulinio kino nimfomanės

Garsiausi filmai apie sekso maniakes.

Šitoms damoms piršto į burną geriau nedėk. Arba dėk — tačiau ne pirštą. Pasižiūrėję skandalingąją Larso von Triero „Nimfomanę“, mes su maloniu virpesiu prisiminėme geriausius nimfomanių vaidmenis. Pasirodo, kad šį jaudinantį įvaizdį galima pateikti ir gražiai, pavyzdžiui, Catherine Deneuve vaidmuo filme „Dienos gražuolė“.

Charlotte Gainsbourg filme „Nimfomanė“ (2013)

Pirmoje skandalingos Larso von Triero (užsimojusio, pasak jo, ekranizuoti markizo de Sado fantazijas) sagos dalyje pagrindinei herojei, kurią vaidina Charlotte Gainsbourg, „prilipdė“ apatinę porno aktorės kūno dalį.

Tačiau nevaldomo sekso scenos vis tiek yra įtikinamos. Netgi keista, kad garso takelyje skamba grupės Rammstein riaumojimas, o ne jausmingoji „Je T'Aime... Moi Non Plus“, kurią įrašė garsieji Charlotte tėvai aktorius ir dainininkas Serge Gainsbourg bei aktorė Jane Birkin.

Belen Fabra filme „Nimfomanės dienoraštis“ (2008)

Jauna prancūzė, kurią vaidina pribloškianti Belen Fabra, atvažiuoja į karštąją Ispaniją, kur leidžiasi į nuotykius.

Filmo herojė netgi tampa prostitute — ne dėl blogo gyvenimo, bet todėl, kad to trokšta. Atsargiai: nepilnametė fėja renkasi vyresnio amžiaus vyrus.

Maggie Gyllenhaal filme „Sekretorė“ (2002)

Maggie Gyllenhaal herojė, dėvinti siaurą sijoną ir pėdkelnes su seksualia juostele, įkūnija visas vyrų ir moterų fantazijas apie darbą biure.


Puodelis kavos — dantyse, rožė — dekoltė ir Kamasutra su rytiniais laikraščiais. Tačiau net ir to jai buvo maža — nepasotinamoji!

Isabelle Huppert filme „Pianistė“ (2001) Skandalingojo Elfriede Jelinek romano ekranizacija (kaip gi be skandalų šitame rinkinyje?) yra apie tai, kaip tyliame tvenkinyje velniai apsigyvena.

Žavingai griežtos Isabelle Huppert heroję – pianino mokytoją – laisvalaikiu traukia ne bet kas, o fetišuotas sadomazochizmas. Ji miega su savo motina ir tik būdama keturiasdešimties metų praranda nekaltybę su vienu savo mokiniu.

Catherine Deneuve filme „Dienos gražuolė“ (1967)

Tai geriausias Catherine Deneuve vaidmuo. Turtinga žmona, turinti polinkį mazochizmui, nebesitikinti patirti orgazmo su vyru, todėl įsitaiso dienomis dirbti viešnamyje — kol sutuoktinis dirba.


Taip ji ir gauna pravardę „Dienos gražuolė“ . Beje, jai ši veikla ima vis labiau patikti: ak, kaip ją ten išplakė!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis