Vilniuje savaitgalį rengiamos nemokamos fitneso treniruotės

Visi Vilniaus gyventojai, svečiai kviečiami prisijungti prie sveiko judėjimo ir atvykti į nemokamas treniruotes, organizuojamas liepos 8 ir 9 dienomis prie Baltojo Tilto.

Ir liepos 8 dieną, ir liepos 9 dieną treniruočių laikas yra 11:00, 12:30 ir 14:00, kiekviena treniruotė trunka valandą. Treniruotes ves profesionali trenerė Kamilė Sulcaitė, kurios specializacija yra fitnesas ir funkcionalios treniruotės. Taip pat kiekvienas dalyvis turės galimybę gauti naujos sporto 4F parduotuvės, kuri atvers duris Vilniuje liepos viduryje, nuolaidų kuponą.

Kiekvienas norintis dalyvauti renginyje, turi pateikti paraišką elektroniniu paštu 4F@olsen.lv, nurodant treniruotės, kurioje jis nori dalyvauti, datą ir laiką.

Iš patirties daugelis mano, kad sveika mityba – sveiko gyvenimo būdo pagrindas, bet jie pamiršta apie fizinį aktyvumą. Kamilė Šulcaitė, „4F“ prekės ženklo ambasadorė, bei profesionali trenerė mano, kad tokia nuomonė ne visai teisinga: mityba labai svarbi, bet sporto užsiėmimai taip pat svarbūs. „Treniruotės leidžia išvengti arba atitolinti daugelį ligų, pavyzdžiui, infarktą, varikozinį venų išsiplėtimą, nutukimą ir visus su juo susijusius šalutinius poveikius, galų gale tiesiog nuimti stresą po sunkios darbo dienos. Sveikas gyvenimo būdas neįmanomas be sporto. Jei jūs sportuosite ir sveikai maitinsitės, rezultatai jus taip džiugins, kad jūs jau nebegalėsite to atsisakyti. Jei visą dėmesį skirsite tik kažkam vienam – arba mitybai, arba sportui – tai pastebimo rezultato teks laukti ilgai arba jis iš viso nebus matomas: sportuojant, bet be sveikos mitybos, raumenys neišryškės, o teisingai maitinantis, bet nesportuojant, veidrodyje matysite tiesiog nukarusią odą.“

Daria Sulgostowska, prekės ženklo ambasadorė, patvirtina, kad sveikai gyvenant sunkiausia, bet taip pat ir svarbiausia – tai pradėti dirbti su savimi ir nesustoti, kai pasiekti pirmieji rezultatai. „Jei tu sukaupei valią ir nusprendei treniruotis, kad taptum geresne savo paties versija, tai tu laimėjai dar iki starto! Mes džiaugiamės būdami sveiko gyvenimo dalimi, būtent Lietuvos gyventojų sveiko gyvenimo būdo dalimi.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis