Efektyviai riebalus deginantis eliksyras – išbandykite!

Jeigu nekankina padidėjęs jautrumas bičių produktams ir jums nedraudžiama vartoti greipfrutų, būtinai pabandykite paruošti šią skanią ir naudingą priemonę – riebalus deginantį eliksyrą.

Keli gurkšneliai tokio eliksyro po pietų gali pagreitinti valgio metu gautų kalorijų deginimą. Iš tikrųjų, šis paprastas ir prieinamas receptas pasižymi keliomis naudingomis savybėmis.


Greipfruto naudingosios savybės


Greipfruto sudėtyje yra toks antioksidantas, kaip likopenas, kuris:

* užkerta kelią su amžiumi susijusiai geltonosios dėmelės degeneracijai;

* neleidžia senėti odai ir išsaugo jos jaunystę;

* yra puiki krūties vėžio prevencijos priemonė;

* taip pat užkerta kelią plaučių vėžiui, kiaušidžių vėžiui, odos vėžiui, kasos vėžiui, prostatos vėžiui ir skrandžio vėžiui;

* yra puiki prevencija nuo širdies ir kraujagyslių ligų.

Na, ir jūs, žinoma, prisimenate, kad greipfrutas padeda mums mesti svorį, nes jame yra flavonoidų, kurie aktyviai degina kūno riebalus. Taip pat jis mažina patinimą, pašalina iš organizmo susikaupusius skysčius. Taip pat mažina celiulito apraiškas ant odos.


Medaus naudingosios savybės


Na, o medus yra mūsų natūralus gydytojas, galinga sveikatinanti ir jauninanti priemonė. Vardinti jo naudingąsias savybes net neverta, visi ir taip viską puikiai žino.


Kaip paruošti riebalus deginantį eliksyrą


Ingredientai:

1 didelis prinokęs greipfrutas;

1 valgomasis šaukštas medaus (priklausomai nuo jūsų skonio).


Paruošimas:


* Greipfrutą, pageidautina šaltą (ką tik išimtą iš šaldytuvo), perpjaukite pusiau. Valgomuoju šaukštu išimkite minkštimą. Greipfruto minkštimą ir medų sudėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Viskas!

* Jeigu norite, eliksyrą galite pagardinti riebalus deginančiais ir tonizuojančiais prieskoniais: cinamonu, kardamonu ir trupučiu muskato riešuto.

100 gramų – 47,75 kilokalorijos

Baltymai – 0,71

Riebalai – 0,19

Angliavandeniai – 11,19

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis