Paroda, kurioje rasite viską savo sveikatai

Kamuoja stresas? Norite tapti ramesniais be vaistų? Ieškote, kur gerai pailsėti ir atsipalaiduoti? Norite ne tik pigiau nusipirkti ekologiškos rinktinės arbatos, bet ir patys sužinoti, kaip tokią pasigaminti patiems? Nusibodo laukti eilėse prie gydytojo kabineto, norite patys išmokti pasirūpinti savo sveikata? Tuomet kviečiame apsilankyti parodoje „Sveikata 2017“!

Net ir patiems sveikiausiems bus ko pasimokyti!

Kovo 17-19 dienomis Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksianti "Expo Vakarų“ organizuojama tradicinės ir netradicinės medicinos bei sveikos gyvensenos paroda jau ne pirmus metus sulaukia tūkstančių žmonių susidomėjimo iš visos Lietuvos ir užsienio. Paroda uostamiestyje rengiama ketvirtus metus iš eilės.

Visas naujienas apie parodą „Sveikata 2017“ galima rasti „Facebook“ puslapyje „Parodos Klaipėdoje“ bei internetinėje svetainėje.

Čia pateikta visa naujausia informacija apie dalyvių siūlomą galimybę atlikti įvairius tyrimus, seminarų temas, treniruočių grafikus bei visas kitas staigmenas.

Du tradiciniai renginiai vienoje vietoje, vienu metu

Vienos didžiausių Vakarų Lietuvoje vykstančios parodos „Sveikata 2017“ organizatoriai po vienu stogu sukvietė tradicinės ir netradicinės medicinos bei sveikos gyvensenos ekspertus iš visos šalies pasidalyti savo gerąja praktika su klaipėdiečiais ir miesto svečiais.

Parodos organizatoriai džiaugiasi pasirašyta sutartimi su Klaipėdos universiteto Sveikatos mokslų fakultetu, nes nutarta vienu metu, vienoje vietoje organizuoti tradicinius pavasarį vykstančius ir miestui svarbius renginius - parodą ir dvi konferencijas: 19-tąją mokslinę-praktinę Vydūno konferenciją „Į sveiką gyvenseną ir skaidrią būtį Vydūno keliu“ bei 3-čiąja tarptautinę sveikatos mokslų studentų konferenciją. Tad pasisemti patirties tikrai bus iš ko!

Konferencijų metu pranešėjai dalinsis sveikos gyvensenos receptais ir moksliniais, skaičiais pagrįstais faktais apie esamą situaciją Lietuvoje ir užsienyje, bei leis įvertinti turimus sveikatingumo ir sveikatinimo resursus. Klausydami mokslinių-praktinių pranešimų, sužinosite, kaip elgtis, kad sveika gyvensena taptų dar efektyvesnė, suprasite, kodėl taip svarbu gyventi sveikai.

Sveikata - per vandenį

Vanduo ne tik gyvybiškai svarbus žmogaus organizmui, bet pasižymi ir gydomosiomis savybėmis, padeda atgauti darbingumą, atsistatyti po fizinio ir psichologinio nuovargio. Kiekvieną dieną susiduriame su nuolatine įtampa, stresu ir ne visada pasirūpiname tinkamu poilsiu ir jėgų atgavimu. Dėl to, vienu iš parodos akcentų pasirinkta SPA tema.

Išskirtinės formos stenduose, kurie trauks lankytojų akį, savo paslaugas ir prekes pristatys SPA centrai, gydyklos, kurortai, kitos SPA paslaugas ir namų SPA priemones siūlančios įmonės. Ekspozicijos dalyviai kvies suplanuoti savaitgalio poilsį, išbandyti įvairias procedūras arba įsigijus tam skirtų priemonių SPA teikiamais malonumais pasimėgauti namie.

Dėmesys mažiesiems

Sveiko gyvenimo būdo principai, tokie kaip fizinis aktyvumas, sveikas maistas ir grūdinimasis, turėtų būti skiepijami nuo mažų dienų. Todėl parodoje „Sveikata 2017“ Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras organizuoja konferenciją „Tinkama vaikų mityba“.

Šiame renginyje tėvai įgaus žinių apie palankios vaiko sveikatai aplinkos kūrimą, bei išgirs specialistų patarimų apie tinkamą mitybą namuose ir ikimokyklinio ugdymo įstaigose. Taip pat, pagilinti ir atnaujinti savo žinias kviečiami kūno kultūros mokytojai, kuriems organizuojamas seminaras „Vaikų sveikata ir fizinio aktyvumo aktualijos“.

Sportas – valios ir sveikatos šaltinis

Parodos lankytojai bus skatinami nepamiršti ir pradėti įgyvendinti sau duotus naujametinius pažadus, tokius kaip dažniau sportuoti ir sveikiau maitintis! Šiemet pirmą kartą parodoje organizuojamos „Memel Challenge 2017“ funkcinių treniruočių varžybos asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ taurei laimėti.

Šį renginį papildys įvairios sportinės treniruotės, seminarai mitybos ir sporto temomis bei kiti renginiai, kurie aktualūs visiems besidomintiems aktyviu ir sveiku gyvenimo būdu.

Organizatoriai įsitikinę, kad tris dienas vykstantis renginys sudomins įvarius ligų gydymo ir profilaktikos metodus propaguojančius bei sveikos gyvensenos principais besivadovaujančius žmones, kurie naudingai praleis laiką „Švyturio arenoje“ ir nugalės apgaulingo pavasario ligų simptomus ir pasekmes.

„Sveikata 2017“ - tai tarsi platforma, kuri duoda postūmį dalintis patirtimi ne tik tarp savo srities žinovų, bet ją perduoti ir parodoje apsilankiusiems klaipėdiečiams bei miesto svečiams. Taip pat tai puiki vieta realizuoti ir pristatyti naujus prekinius ženklus bei vystyti verslą.

Parodos "Sveikata 2016" akimirkos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis