Ypatingo poveikio priemonė sveikoms maudynėms

Japonai jau seniai į pasaulį skleidžia savo atliktus tyrimus apie “gyvą” vandenį. Tekančios šalies mokslininkai ištyrė Fuji karštųjų terminių vandenų sudėtį, kuomet pastebėjo, kad maudyklės juose stiprina ir gerina savijautą.

Jie nustatė, kad Fuji Spa vanduo yra prisodrintas brangiųjų akmenų elektrolitinių savybių bei gausaus kiekio neigiamų jonų, o oksidacijos-redukcijos potencialas yra neigiamas, kai tuo tarpu mūsų namuose iš čiaupo tekančio vandens potencialas yra teigiamas. Taigi "Omco" kompanija sukūrė japonišką "Jewel" dušo galvutę, kuri maksimaliai priartina vandens sudėtį Fuji karštųjų terminių vandenų sudėčiai.

Ypatingas antgalis iš 630 skylučių, plonesnių nei žmogaus plaukas, kelis kartus stipresnis spaudimas bei Osakos laboratorijoje sukurtas brangiųjų akmenų filtras visiškai pakeičia paprasto dušo maudynes.

Toma Vaškevičiūtė
Toma Vaškevičiūtė
Organizatorių nuotr.
"Pirmą kartą dušą pabandžiau naktį po spektaklio, - sako aktorė Toma Vaškevičiūtė. -Labai maloniai nustebino, atrodo, kad vanduo glosto tave, jaučiausi geriau pailsėjusi. Vanduo tampa labai minkštas ir tas miglos efektas ypač malonus. Draugė išėjusi iš vonios paklausė: ,,iš kur pas jus toks dušas?” Jai taip patiko, kad eidavo maudytis dažniau".

"Jewel" dušo galvutės skleidžiamas vanduo, prisodrintas neigiamų jonų bei brangiųjų akmenų neleidžia chloro molekulėms įsigerti į mūsų kūno odą. Dušo membrana jonizuoja bei šarmina vandenį, o 2,5 karto stipresnė vandens srovė sudaryta iš ypatingai siaurų skylučių jūsų kūno odą bei plaukus gali išplauti netgi be šampūno.

Vadens srovė tokia aktyvi ir minkšta, kad primena stovėjimą prie Fuji krioklio, o neigiamų jonų debesis puikiai nuteikia visai dienai bei harmonizuoja prieš miegą.

"Jewel" dušo brangiųjų akmenų filtras yra gaminamas vienintelėje pasaulio laboratorijoje, kuri randasi Osakoje. Akmenys susmulkinami iki nano dalelių bei kaitinami iki 140 C laipsnių. Po to prisodrinami neigiamų jonų ir gaminami maži brangiųjų akmenų rutulėliai, kuriais užpildomas "Jewel" dušo filtras.

Taupymas japonams yra pamatinė savybė, taigi "Jewel" dušo galvutė taip pat taupo vandenį 35-50%. Japonijoje ši dušo galvutė atsiperka per metus, tai leido šiam gaminiui tapti labai populiariu ir mėgiamu visoje šalyje.

2014 metais pasaulinė “Anti–Age Asociacija” įvertino Omco East Japan už kuriamus gaminius vandens kokybei gerinti bei įteikė apdovanojimą, kovoje su senėjimu.

Užsakymo nr.: PT_72559126

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis