Atsikratė 89 kilogramų, nors gydytojai sakė, kad tai neįmanoma

Moteris, dietos laikytis praėjusi praėjus mėnesiui po savo vestuvių, atsikratė net 89 kilogramų, o tai daugiau, nei sveria jos sutuoktinis. 36-erių Jill Whitham iš Šiaurės Jorkšyro 2012 m. balandžio mėn. ištekėjusi už Jacko Whithamo svėrė 152,4 kg. Dietologas moteriai tada teigė, kad ji niekada nesvers mažiau 89kg dėl metabolizmo, kuris yra sulėtėjęs dėl netinkamo skydliaukės funkcionavimo.

Vis dėlto atsikračiusi daugybės kilogramų moteris apvertė savo gyvenimą aukštyn kojomis ir sumažino savo apimtis 11 dydžių. Šiuo metu J. Whitham sveria 63,5 kg, o po kelių dienų ji ruošiasi nubėgti 10 km rungtį, džiaugiasi nuostabiais gyvenimo pokyčiais ir ketina dar šiais metais nubėgti maratoną.

„Paprasčiausiai suvokiau, kad turiu ką nors daryti. Žinojau, kad turiu antsvorio, vis dėlto nemanau, kad suvokiau, koks jis didelis“, - pasakojo moteris. „Nusprendžiau imtis priemonių po vestuvių, norėjau galvoti apie mūsų ateitį kartu“, - pasikeitimais džiaugėsi moteris. „Suvokiau, kad abu žudome save“, - prisipažino ji.

J. Whitham papasakojo anksčiau nepusryčiaudavusi, reguliariai valgydavusi šokolado, traškučių, bandelių, sūrio ir kitokių užkandžių. Dabar dramatiškiems pokyčiams pasiryžusi moteris pusryčiams valgo košės su vaisiais, renkasi salotas ir bulves su lupenomis.

„Per pastaruosius ketverius metus aš susituokiau su savo sielos draugu Jacku, tada atsikračiau svorio, viršijančio jo kūno svorį. Didžiąją savo kaip suaugusios moters dalį praleidau turėdama bent kiek antsvorio, o viltį sulieknėti praradau, kai man buvo diagnozuotas skydliaukės hormonų nepakankamumas; tada dietologas man pasakė, kad niekada nesversiu mažiau 89 kg dėl metabolizmo.“ - kalbėdama apie savo kūno transformacijas pasakojo ji.

„Vis dėlto dabar gyvenu ir esu gyvas įrodymas visiems, kad viską galima pakeisti“, - tikino ji. „Nebesiskundžiu dėl daržovių savo lėkštėje, nemėginu gauti kito, „skanesnio“ maisto“, - pasakojo J. Whitham. „Dabar mano gyvenimas pasikeitęs neatpažįstamai, lyginant su ankstesniais metais, ruošiuosi maratonu, turiu daugiau energijos nei saulė“, - džiaugsmingomis permainomis dalijosi britė. Ji tikina dievinanti bėgioti ir mankštintis kartu su dviem savo labradorais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis