Kas, pasak žolininkės A. Karaliūnaitės, gali išgydyti visas ligas

Kad ir kaip sveikai gyventume, turime žinoti, ko norime ir dėl ko tai darome.

Skaitomiausi tekstai:
- 10 produktų, kuriuos valgo liekni žmonės
- Mados vakare su J. P. Gaultier pristatyta kolekcija, skirta ne vien scenos žvaigždėms (FOTO)
- 5 sekso klaidos, dėl kurių tampate prasta meilužė
- Astrologė Rima: puikus laikas užmegzti naujus ryšius
- Grietininiai rageliai

Dainininkės Gintarės Karaliūnaitės mama bei viena žinomiausių šalies žolininkių Adelė Karaliūnaitė teigia, kad kiekvienas žmogus gali išsigydyti jį kamuojančias ligas, tačiau tam būtinas sąmoningas sveikos gyvensenos puoselėjimas.

„Tereikia atsigręžti į gamtą ir vartoti tai, kas yra natūralu beisveika“, – kalbėjo šį šeštadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyksiančioje „Sveikoje mugėje“ paskaitą apie sveikatą bei ligų gydymą skaitysianti žolininkė.

Pasak Adelės Karaliūnaitės, kad ir kaip sveikai gyventume, turime žinoti, ko norime ir dėl ko tai darome.

„Pats svarbiausias mūsų kūnui yra sveikas maistas ir švarus vanduo, tačiau galime vartoti ir augalus, turinčius vertingų mineralinių medžiagų. Paskutiniu metu pastebiu, kad Lietuvos žmonės vis daugiau dėmesio skiria sveikam gyvenimo būdui ir tai mane džiugina. „Sveikos mugės“ metu skaitysiu paskaitą apie dobilo, liepos, kaštono, rūtos, šalpusnio, agurklės, kraujažolės, vaistinės plautės ir daugybės kitų žolelių savybes“,– pasakojo A. Karaliūnaitė.

„Mūsų kasdien vartojamų produktų bei higienos priemonių sudėtyje galima atrasti sudedamųjų dalių, kurios kenkia sveikatai: skatina odą raukšlėtis, sausėti, pleiskanoti ar net iššaukia alerginę reakciją. Todėl šį šeštadienį mugėje dalyvausiantiems lankytojams žymūs sveikos gyvensenos profesionalai primins, kaip pagerinti savijautą, sustiprinti imuninę sistemą beiišvengti dažnai pasitaikančių ligų“, – sakė renginį „Sveika mugė‘14“ organizuojančios įmonės projektų vadovė Meda Kišonė.

Rugsėjo 20 dieną kartu su žolininke Adele Karaliūnaite paskaitas skaitys Aleksandro Stulginskio universiteto Agronomijos fakulteto dekanas ir TV laidos „Svajonių sodai“ vedėjas Viktoras Pranckietis. Klaipėdos valstybinės kolegijos atstotovai visiems „Sveikos mugės“ lankytojams praves specialius jogos užsiėmimus.

Šį šeštadienį vyksiančiame renginyje lankytojai galės išbandyti natūralios kosmetikos, kūno priežiūros priemones, vitaminus, maisto papildus bei įsigyti natūralių pluoštų drabužių bei aksesuarų. Mugėje apsilankę svečiai taip pat išvys sveiką gyvenimo būdą skatinančių Lietuvos universitetų ir kolegijų pasirodymus, galės apsilankyti poilsio ir seminarų erdvėje – „žalioji oazė“, kurią specialiai šiam renginiui įrengs Rokų medelynas „Želdynėlis“.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis