Kreminis citrinų pyragas

Minkštas ir purus.

Sudedamosios dalys

150 g ekologiškų kvietinių miltų
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštas „Dansukker“ ekologiško cukraus
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g atvėsinto sviesto
1 kiaušinio trynys

Įdarui
2 kiaušiniai
5 kiaušinių tryniai
225 g „Dansukker“ ekologiško cukraus
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
75 ml plakamosios grietinėlės
3 citrinų sultys
1 citrinos žievelė
Dansukker“ cukraus miltelių pyragui pabarstyti

Gaminame

* Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Visus pyrago pagrindui skirtus produktus sumaišykite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Tešla turi būti vientisa. Sukrėskite ją į pyrago kepimo formą atskiriamais kraštais (24–27 cm skersmens) ir kiek paspauskite. Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 20 min.

* Išplakite kiaušinius, kiaušinių trynius ir cukrų, įmaišykite grietinėlę. Pilkite citrinų sultis ir berkite tarkuotą citrinos žievelę. Paruoštą įdarą pilkite ant pyrago pagrindo ir kepkite dar maždaug 30–35 min. Iškeptą pyragą palikite visiškai atvėsti (geriausia šaldytuve), kad įdaras sustingtų. Prieš tiekdami, pabarstykite cukraus milteliais.

Užsakymo nr.: PT_73279774

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis