Kalėdinis šokoladinis desertas

Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų imbierų

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Pasirinktų uogų

Gaminame

* Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir nuimkite nuo ugnies. Susmulkinkite šokoladą ir leiskite ištirpti svieste. Dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, trynius ir cukrų. Įmaišykite sausus produktus ir supilkite šokolado ir sviesto mišinį.

* Maišykite, kol mišinys taps vienalytis ir blizgus. Ištepkite riebalais ir supilkite mišinį į indelius.

* Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir sudėkite indelius ant vidurinės lentynėlės. Kepkite 6–8 minutes, tik neperkepkite. Papuoškite pasirinktomis uogomis bei cukraus milteliais. Patiekite karštą su ledais ar grietinėle.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis