Imbieriniai blyneliai

Dieviško skonio sekmadienio blyneliai.

Sudedamosios dalys

210 g kvietinių miltų
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis valgomosios sodos
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų imbierų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų muskatų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
100 ml vandens
70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
100 ml atvėsusios plikytos kavos
2 dideli kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai lydyto sviesto
1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių
Aliejaus arba sviesto keptuvei

Gaminame

* Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite.

* Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus.

* Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.

Užsakymo nr.: PT_73194260

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis