Dienos horoskopas: Dvynių laukia netikėtos pajamos, Vandeniams derėtų vengti konfliktų

Liepos 26-oji - Šv. Ona ir šv. Joakimas. Pabaigtuvės.

Nuo seno lietuviai šią dieną tradiciškai švęsdavo Pabaigtuves. Dar kitaip ši šventė vadinama Nokiu ar Sirpstu. Buvo rengiamos vakaronės, prirenkama uogų, prikepama šviežios duonos, prikasama šviežių bulvių.

Lietuvoje įvedus krikščionybę, ši šventė sutapatinta su šv. Onos ir šv. Joakimo varduvėmis. Šv. Ona buvo švč. Mergelės Marijos motina, o šv. Joakimas - tėvas. Manoma, kad šv. Ona - Betliejaus kunigo Matano duktė. Ištekėjusi už Joakimo ji ilgai neturėjo vaikų, tačiau pagaliau susilaukė dukters Marijos. Ona mirė sulaukusi senyvo amžiaus.

Liepos dvidešimt šeštoji, ketvirtadienis - 207-oji metų diena (ketvirtoji 30-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 158 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dauginta, Daugintas, Daugintė, Eigas, Eigirda, Eigirdas, Eigirdė, Eigis, Eigys, Milbutas, Milbutė, Milė, Ona, Onė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.16, leidžiasi 21.33. Dienos ilgumas - 16.17.

Šiandien - paskutinė Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Liūto ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 26-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Namuose ir darbe jausite emocinę įtampą. Regis, teks rimtai susikaupti darbui, nes jums bus keliami nemaži reikalavimai. Atsargiai su technika, kelyje. Saugokite vaikus.

JAUTIS. Šiandien reikės suspėti daug ką padaryti, suorganizuoti, sužinoti, o jeigu keliaujate, tai pamatyti, aplankyti. Nusimato kontaktai su užsieniečiais ar šiuo metu užsienyje esančiais giminaičiais, draugais.

DVYNIAI. Darbinga, produktyvi diena. Įmanomos netikėtos pajamos. Tačiau jokie pinigai neužsibus jūsų piniginėje, nes išaugęs apetitas moderniems daiktams skatins išlaidauti.

VĖŽYS. Regis, jūsų santykiai su kitais žmonėmis, partneriais yra prieštaringi ir kintantys. Turite labai jautriai atsižvelgti į kitų žmonių jausmus, norus ir sugebėti atlikti psichologo ar tarpininko vaidmenį. Saugokite savo nuosavybę, venkite skubotų sandorių.

LIŪTAS. Šis metas bus nelengvas, kupinas nesusipratimų, irzlumo. Nepatartina vesti derybų, sudarinėti sutarčių, daryti skubotų sprendimų asmeniniuose santykiuose ir kitur. Kol kas tik apgalvokite situaciją ir jokiu būdu nesivelkite į konfliktus.

MERGELĖ. Šiandien jus daug kas nervins. Situacija atrodys labai paini. Jausite didžiulį meilės poreikį, bet galite įstrigti neveikime dėl tam tikrų vidinių kompleksų, abejonių ir baimių. Labiau saugokite sveikatą. Dėl neatsargumo gresia traumos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien šeimai skirkite prioritetą, tuomet diena bus sėkmingesnė ir ramesnė. Jeigu draugų interesus iškelsite aukščiau už artimųjų, grės nusivylimai.

SKORPIONAS. Kažkas gali jums pateikti pasiūlymą, kuriam bus sunku atsispirti. Jei tai būtų susiję su pasinaudojimu tarnybine padėtimi ar žalos darymu kitiems žmonėms, verčiau tuo neužsiimtumėte. Ne tik veiksmai, bet ir žodžiai grįš bumerangu.

ŠAULYS. Tikėtina, kad pirksite suplanuotą daiktą ar užsisakysite paslaugą. Jeigu esate kelionėje, galimi netikėti incidentai. Galite sutikti žmogų, kurį kažkada pažinojote. Pasikeisite naudinga informacija.

OŽIARAGIS. Šiandien atrodysite savimi pasitikintys, dominuojantys, bet tuo pačiu būsite labai jautrūs. Galite pasiryžti kažkokiai permainai, išėjimui iš komforto zonos. Meilės reikalams tai gali išeiti į naudą.

VANDENIS. Jūs galite sulaukti tam tikrų pasekmių dėl ilgo liežuvio, nederamo elgesio. Venkite intrigų, grasinimų, galvokite, ką kalbate. Lengva išprovokuoti aštrų konfliktą, svarbaus ryšio nutrūkimą ar pan.

ŽUVYS. Rūpės susitikimai, nuotykiai. Galbūt sublizgėsite talentais, žavesiu. Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti jaudinamą naujieną. Gali atsirasti naujas pomėgis. Saugokitės traumų, avarinių situacijų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis