Savaitės horoskopas: laukia prieštaringas laikas

Astrologinė prognozė šiai savaitei, liepos 23-29 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę jums derėtų ypač pasirūpinti savo įvaizdžiu, higiena ir manieromis. Tai visose srityse lems ne mažiau už jūsų kompetenciją. Seksis neblogai, jei plečiate akiratį, keliaujate. Tačiau pirkdami suvenyrus, kitus daiktus galite kiek apsigauti.

Atsargiai su technika, kelyje. Saugokite vaikus. Dėl vaikų elgesio galimi nuostoliai.

Savaitgalį praleisite nenuobodžiai. Kad ir ką norėtumėte veikti, rasite draugišką kompaniją. Tik nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir abejotinais patarimais.

JAUTIS

Ši savaitė žada keistų įvykių meilės srityje, šeimoje, versle. Prieš investuodami į brangų daiktą, gerai pasvarstykite. Venkite elgtis nesąžiningai ar pasiduoti sukčių įtakai. Jei esate išvykę į užsienį, namo jus gali parginti įvykiai namuose. Arba, atvirkščiai, dėl sumaišties šeimoje skubėsite išvykti ir prasiblaškyti. Visgi nekoks metas kelionėms, reikalams su užsieniečiais. Problemų gali kilti ir namuose. Saugokitės gaisro. Tačiau meilės fronte - saulėta ir žavu. Virtuali pažintis žada naudą arba meilės romaną.

DVYNIAI

Šią savaitę neišvengsite finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo ar paskolos sutartį, testamentą arba tuo domėtis. Įmanomos ir netikėtos pajamos. Tačiau jokie pinigai neužsibus jūsų piniginėje, nes išaugęs apetitas moderniems daiktams, išvykoms skatins išlaidauti. Antra savaitės pusė bus kupina pavojų. Gresia ir nuostoliai, ir avarinės situacijos. Savaitgalį vienokiu ar kitokiu būdu plėsite akiratį arba savo žiniomis turtinsite kitus. Galite gauti netikėtą pasiūlymą.

VĖŽYS

Ši savaitė skatins pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą ar labiau plėsti akiratį, išmokti naujų dalykų. Regis, nelabai seksis susikalbėti su artimaisiais, kils nesusipratimų dėl pinigų, pramogų, vaikų. Jeigu nesate laisvi ir veliatės į meilės ryšius, kils rimtesnių problemų. Saugokite nuosavybę, venkite skubotų sandorių. Savaitgalis gali sukelti permainų, nuotykių, aistrų troškulį. Tikėtini stiprūs ir prieštaringi jausmai, sukelti karšto pasimatymo. Galimos nemažos išlaidos.

LIŪTAS

Šią savaitę nerimo ir rūpesčių galite patirti per vaikus arba antrąją pusę. Nepaisant nieko, karjeros ir verslo reikalams taip pat teks atiduoti daug energijos. Turbūt gausite informacijos, kuri gali jus rimtai sukrėsti. Nelabai galite tikėtis pozityvių reakcijų iš savo pašnekovų, ypač jei jie vyrai ar konkurentai. Saugokitės provokacijų, traumų, elektros iškrovos. Savaitgalį galite susipainioti savo santykiuose ir prisidaryti nesusipratimų. Tačiau jeigu ką tik patyrėte nemalonų įvykį ar išpuolį, patirsite šiokį tokį palengvėjimą.

MERGELĖ

Šią savaitę jus vargins abejonės, nepasitikėjimas artimu žmogumi. Tačiau palanku tvarkyti buitinius reikalus ir leisti laisvalaikį gamtoje. Tik būkite atsargesni maudydamiesi vandens telkiniuose. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais, nuosavybe, paskolomis, užsieniu. Iš užsienio galite gauti nekokių naujienų. Po tam tikro sukrėtimo gali išryškėti gilūs meilės jausmai. Savaitgalį būtinai imsitės darbo, nors galbūt galėtumėte ilsėtis. Daugiau dėmesio pareikalaus augintiniai.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neskubėkite sutikti su abejotinais pasiūlymais. Turėtumėte stengtis ištaisyti neseniai padarytą klaidą, o ne prisidaryti naujų. Neskleiskite paskalų, neiškraipykite gautos informacijos. Venkite įtampos darbe, sporte, geriau padarykite per mažai nei persistenkite. Jeigu draugų interesus iškelsite aukščiau už artimųjų, grės nusivylimai. Savaitgalį galite sulaukti netikėtų svečių ar pakvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Galbūt kažkuo nustebins romantiškai nusiteikęs asmuo ar vaikai.

SKORPIONAS

Šią savaitę galite tikėtis problemų, jei nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams, materialiniams klausimams bei kitų žmonių poreikiams. Svarbūs yra abipusiai interesai, o ne vien jūsų nauda. Kai kurios naujienos ar netikėti įvykiai gali priversti jus nerimauti ar net keisti svarbius planus ar įprastą gyvenimo eigą. Jei kur nors vyksite, būkite atidūs už vairo. Saugokitės ir neprognozuojamų žmonių, žaibo. Didelių išgyvenimų teiks meilė. Savaitgalį pasimėgaukite namų ramybe arba išvažiuokite į gamtą.

ŠAULYS

Šią savaitę bus nelengva, jeigu esate neįprastoje situacijoje ar dirbate neįprastą darbą. Jeigu jūsų verslas susijęs su užsieniu, kelionėmis, galimi netikėtumai, kurie nenudžiugins. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Pernelyg neįsismaginkite, žarstydami nelabai padorius komplimentus, abejotinas replikas bei pinigus. Atsargiai kelyje. Savaitgalį jus gali prisiminti, aplankyti mielas jums žmogus arba būsite pakviesti į svečius. Bendraudami kontroliuokite savo kalbą, saugokite svetimas paslaptis.

OŽIARAGIS

Šią savaitę nerimo šaltiniu jums gali būti vaikai, pinigai, draudimas. Regis, teks pasirūpinti ir nebaigtais darbais ar sveikatos problemomis. Venkite kontaktų su nedraugiškai nusiteikusiais asmenimis. Galite pasiryžti kažkokiai permainai, išėjimui iš komforto zonos. Meilės reikalams tai gali išeiti į naudą. Savaitgalį jus labiausiai turėtų džiuginti meilės sritis arba kelionės, su grožiu, turizmu susijęs verslas ir pan. Virtualus romanas gali virsti realiu, jeigu tik įvyks realus pasimatymas.

VANDENIS

Ši savaitė bus gana prieštaringa. Įtakingo ar galinčio padėti finansiškai žmogaus dėmesys teiks vilčių. Tačiau atrodys, kad kažkas griauna planus. Jus gali suklaidinti, įvelti į avantiūrą ar provokaciją. Nedidinkite konfrontacijos, neerzinkite konkurentų savo išsišokimais. Lengva išprovokuoti aštrų konfliktą. Saugokite savo reputaciją, santykius, nuosavybę. Savaitgalį pasistenkite atsipalaiduoti malonioje aplinkoje ar gamtoje. Regis, domins gražūs daiktai, meno kūriniai. Galite kažką įsigyti.

ŽUVYS

Šią savaitę dažnai būsite išsiblaškę, nenuoseklūs ir nekantrūs. Optimizmą keis rankų ir nosies nukabinimas, ir atvirkščiai. Nepalanku skųstis, liežuvauti, veidmainiškai manipuliuoti. Galite netekti to pasitikėjimo, kuriuo kol kas disponuojate. Kita vertus, galbūt sublizgėsite talentais, žavesiu arba įsimylėsite. Atsargiai kelyje ir vandenyje.

Savaitgalį būsite nusiteikę romantiškai, meniškai ar net mistiškai. Turbūt jums norėsis ramios užuovėjos nuo šurmulio, žmonių gausos. Jeigu tokią rasite, išties gerai pailsėsite.

Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis