Geriausia karjera pagal Zodiako ženklą

Zodiako ženklas turi įtakos jūsų asmenybei, tad nenuostabu, kad jis gali parodyti ir būtent jums labiausiai tinkantį profesinį kelią. Štai kokia karjera yra tinkamiausia kiekvienam Zodiako ženklui.

Net didžiausi cinikai pripažįsta, kad Mėnulio pilnatis veikia kone kiekvieną, o astrologų Zodiako ženklams siūlomi patarimai gali būti itin taiklūs. Astrologija atskleidžia atsakymus į pačius subtiliausius mūsų klausimus, tad nenuostabu, kad pasimetę karjeros kelyje taip pat mums tinkamos krypties ieškome remdamiesi horoskopais.


Nesvarbu, ieškote naujo darbo, ar tik svarstote tokią galimybę, šios įžvalgos gali padėti pasirinkti tinkamai. Taigi, koks darbas jūsų prigimčiai yra artimiausias?


Avinas


(kovo 21 – Balandžio 19)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Avinai iš prigimties yra lyderiai, tad šią savo savybę gali lengvai pritaikyti tapdami puikiais vadovais. Jūsų problema – vienu metu imatės pernelyg daug projektų ir visų jų neužbaigiate. Burkite aplink save komandą, mokykitės skirstyti darbus ir pasieksite viršūnę.


Geriausia karjera yra ta, kurioje jaučiate atsakomybę ir kontrolę. Galite būti verslininkė, vadovė, direktorė, sporto trenerė.


Jautis


(Balandžio 20 – Gegužės 20)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Jaučiai taip pat gali būti puikūs lyderiai, tik kitus aplink save suburia ne žodžiais, bet darbais ir savo pavyzdžiu. Neskrajojate padebesiais, mėgstate viską apgalvoti, planuoti ir tikslingai veikti. Jūsų silpnybė – užsispyrimas, tad norėdama dirbti komandoje, turėsite išmokti išgirsti ir kitų nuomonę.


Geriausia karjera yra ta, kurioje vertinama patirtis, profesionalumas, nuoseklumas. Rutina jums yra maloni, tad rinkitės darbą biure, teisininkės ar finansų specialistės kelią.


Dvyniai


(Gegužės 21 – Birželio 20)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Dvyniai yra komunikacijos meistrai. Prisitaikote prie žmonių ir aplinkybių, mokate sutarti su aplinkiniais, be to, esate kūrybinga ir nenustygstanti vietoje. Gebate vienu metu dirbti su keliais skirtingais projektais, tiesa, greitai apima nuobodulys ir imatės naujų darbų.


Geriausia karjera yra ta, kuri reikalauja vienu metu apdoroti didelį kiekį informacijos ir kurioje nėra monotonijos. Galite būti komunikacijos, viešųjų ryšių specialistė, mokytoja, dėstytoja, projektų vadybininkė.


Vėžys


(Birželio 21 – Liepos 22)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Vėžiai yra vieni jautriausių ir rūpestingiausių Zodiako ženklų. Geriausiai jaučiatės, kai galite padėti kitiems, o pilnatvę patiriate kuomet aplinkiniuose matote augimą ir pažangą. Kad ir kokią karjerą pasirinktumėte, turite jausti, kad dirbate ne veltui ir už kasdienių užduočių slypi didesnis tikslas.


Geriausia karjera yra ta, kurioje galite kažkam padėti. Būtumėte puiki socialinė darbuotoja, darželio auklėtoja, gydytoja ar seselė.


Liūtas


(Liepos 23 – Rugpjūčio 22)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Liūtai mėgsta būti dėmesio centre, tad nieko keisto, kad vieni žymiausių, populiariausių žmonių pasaulyje yra liūtai. Tai politikai, muzikantai, aktoriai, netgi socialinių tinklų žvaigždės – visos šios profesijos tinka ir jums. Turite didelį ego, bet esate gan trapi asmenybė, tad apsvarstykite šį savo bruožą prieš siekdama viešumo.


Geriausia karjera yra ta, kurioje jaučiate, kad jus myli, gerbia ir jumis žavisi. Galite būti puikia politike, universiteto dėstytoja, įmonės vadove. Taip pat jums tiks darbas pramogų versle.


Mergelė


(Rugpjūčio 23 – Rugsėjo 22)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Mergelės iš kitų Zodiako ženklų išsiskiria savo perfekcionizmu. Galite būti tiek vadovė – praktiška ir rūpestinga, tiek pavaldine – mokančia priimti nurodymus ir juos puikiai įvykdyti. Esate labai gera darbuotoja, bet kuris darbdavys džiaugtųsi tokią turėdamas savo komandoje. Nepamirškite to ir nesileiskite į savigraužą ar pernelyg gilią savianalizę.


Geriausia karjera yra ta, kurioje reikalingas kruopštumas ir organizuotumas. Geriausiai jums seksis ramioje ir profesionalioje aplinkoje. Galite būti redaktorė, mokslininkė, tyrėja.


Svarstyklės


(Rugsėjo 23 – Spalio 22)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Svarstyklės yra vieni charizmatiškiausių, aistringiausių ir labiausiai į rezultatą orientuotų Zodiako ženklų. Jei jūsų ženklas – mergelė, greičiausiai turite ne vieną interesų sritį. Jūsų stiprybė – sugebėjimas puikiai derėtis bei dėl bendro tikslo burti žmones. Esate puiki komandos narė.


Geriausia karjera yra ta, kurioje reikia daug bendrauti su kitais. Galite būti puikia diplomate, pardavimų vadybininke, vestuvių planuotoja ar kelionių agente.


Skorpionas


(Spalio 23 – Lapkričio 21)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Skorpionai yra atkaklūs, aistringi ir pasižymi aukštu intelektu. Jie mėgsta įveikti iškilusias kliūtis, todėl dažnai renkasi specialybes, kurios kitiems gali neatrodyti patrauklios. Jūs mėgstate visuomet jausti kitų dėmesį ir pritarimą, bet vertėtų išmokti priimti ir kritiką. Nepriimkite jos asmeniškai!


Geriausia karjera yra ta, kurioje reikia diskretiškumo. Rinkitės chirurgės, policijos tyrėjos ar netgi detektyvės kelią. Taip pat tiks karjera finansų, logistikos ar krizių valdymo srityje.


Šaulys


(Lapkričio 22 – Gruodžio 21)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Šauliai gali sužibėti bet kokioje profesinėje srityje. Jie puikiai dirba komandoje, moka kurti gerą atmosferą, įkvėpti kitus, yra komunikabilūs. Jus domina patys įvairiausi dalykai, esate smalsi, bet negalite ilgą laiką išbūti toje pačioje vietoje. Jums reikia kelionių, pokyčių bei naujovių.


Geriausia karjera yra ta, kurioje nėra rutinos. Labiausiai tiks kelionių agentės ar gidės, stiuardesės, kelionių žurnalistės darbas.


Ožiaragis


(Gruodžio 22 – Sausio 19)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Ožiaragiai pasižymi išskirtiniu valios jėgos bei darbštumo duetu. Galbūt nesate populiariausias žmogus biure, bet net neabejokite, kad esate gerbiama ir vertinama darbuotoja. Jūs turite tikslą – pasiekti aukščiausią karjeros tašką ir greičiausiai jį pasieksite. Tik pasistenkite nepaskęsti savo darboholizme ir skirti laiko ne vien tik su darbu susijusioms veikloms.


Geriausia karjera yra ta, kuri sudaro galimybę kilti karjeros laiptais aukštyn. Puikiai pastebite detales, tad galite būti puiki vadovė, administratorė, architektė, inžinierė, netgi mokslininkė.


Vandenis


(Sausio 20 – Vasario 18)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Vandeniai yra tikrieji humanitarai, laisvos sielos, kurių neveikia spaudimas siekti karjeros ar darbui pašvęsti visą savo gyvenimą. Jūs dirbate tam, kad užsidirbtumėte pragyvenimui ir nesureikšminate karjeros, bet jei jaučiate aistrą tam tikram projektui, kilus gerai idėjai, dėl jo iš lovos galite šokti viduryje nakties.


Geriausia karjera yra ta, kurioje atsiskleidžia jūsų išskirtinis pasaulio matymas. Galite būti puiki verslininkė, mokslininkė, technikė ar grafikos dizainerė. Ieškokite darbo, kuriame įmanomas lankstus darbo grafikas.


Žuvys


(Vasario 19 – Kovo 20)


Zodiako ženklai
Zodiako ženklai
Shutterstock


Žyvys yra Zodiako ženklas, pasižymintis lankstumu ir jautrumu. Pinigai jums nėra svarbiausi, daug didesnę svarbą teikiate tikėjimu darbdavio produktu ar idėjomis. Apskritai esate rūpestingas, sąžiningas ir užjaučiantis žmogus, kai kuriais atvejais netgi turintis gydančių savybių.


Geriausia karjera yra ta, kurioje galite pasijusti kūrėja ir būti šalia žmonių. Tai gali būti kirpėjos, makiažo specialistės, fotografės ar kosmetologės darbas. Taip pat tinka darbas medicinos srityje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis