Dienos horoskopas: mergelei reikėtų priimti gautą pasiūlymą, o žuvims – laukti svarbios žinios

Liepos 7-oji - Tarptautinė kooperacijos diena.

Ši diena švenčiama pirmąjį liepos šeštadienį. Nuo 1995 m. Jungtinių Tautų Organizacijos Generalinė Asamblėja rekomendavo minėti šią dieną, pagerbiant kooperatyvus kaip ekonominio ir socialinio išsivystymo ženklą.

Savo vardadienius šiandien švenčia Amanda, Amandas, Astas, Astė, Astijus, Eitautas, Estera, Klausas, Klausenė, Metodijus, Sangailas, Sangailė, Sangauda, Sangaudas, Skinija, Vilgailė;

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.51, leidžiasi 21.56. Dienos ilgumas - 17.05.

Šiandien - antroji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vėžio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė liepos 7-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Vidinė būsena skatins elgtis pasikliaunant vien savo jėgomis ar galva. Energija bus nukreipta į reikalus, susijusius su namais, šeima. Sieksite gerovės, žemiškų malonumų ir tam negailėsite pinigų.

JAUTIS. Regis, savo norus ir planus turėsite pasilaikyti sau. Teks skaitytis su kitų žmonių norais bei požiūriais. Tikriausiai teks pasiduoti įvykių tėkmei ir leistis jos nešamiems. Vakare galite sulaukti ypatingo dėmesio ar netikėtos žinios.

DVYNIAI. Intensyviai bendrausite ir atkakliai kažką viliosite. Vakare galite pasijusti pridarę klaidų, nesąmonių, ir dėl to kamuotis. Spėliosite, ar nepraradote dominančio asmens palankumo bei susidomėjimo.

VĖŽYS. Gali būti, kad sau ir kitiems mėginsite įrodyti, kad esate ne iš kelmo spirti. Vakare jau išties pajusite, jog tai buvo verta pastangų - jumis susidomės asmuo, su kuriuo siejate kažkokius savo interesus.

LIŪTAS. Aplinkybės gali klostytis taip, kad reikės kažkur vykti - galbūt į turiningą renginį, o gal susitikti su pažįstamu žmogumi, grįžusiu iš užsienio ar pakėlusio sparnus toli išvažiuoti. Stengsitės padaryti gerą įspūdį.

MERGELĖ. Būsite nusiteikę savo laisvalaikį praleisti nekasdieniškai. Išties nusipelnėte bent trumpam pasinerti į tai, kas malonu, tad drąsiai priimkite pasiūlymus iš asmenų, kuriais pasitikite.

SVARSTYKLĖS. Būtų geriau, jei sugebėtumėte atsipeikėti ir išklausyti, ką apie viską galvoja antroji pusė. Objektyvus požiūris turėtų jus atvėsinti ir atstatyti darną. Arba įtraukite artimuosius į bendrą veiklą - tai jus suartins be didelių kalbų.

SKORPIONAS. Elgsitės taip, lyg tyčia norėtumėte konfrontuoti ir vesti iš kantrybės kitus žmones. Produktyviai padirbėsite, jeigu neišeikvosite visos energijos ginčams ir santykių aiškinimuisi.

ŠAULYS. Šiandien būsite gana ūkiškai nusiteikę. Nereikėtų nustebti, jei pasitaikys ir kokių nors smulkių pramogėlių. Raskite galimybių šiek tiek palepinti ir savo vaikus.

OŽIARAGIS. Šiandien palanku užsiimti namų ir sodo darbais, eksperimentuoti virtuvėje. Galbūt kiek padirbėjus, prabus ir romantiški jausmai bei noras džiaugtis gyvenimo malonumais.

VANDENIS. Aktyviai suksitės įvykių karuselėje ir nebus lengva sustoti. Visgi pavakariais jau parūps namai. Šeimos nariai gali pažerti staigmenų ar kažkaip jus paveikti savo kaprizais ir įtikinėjimais, kad pasielgtumėte ne pagal savo planą.

ŽUVYS. Gali pagerėti materialiniai, piniginiai reikalai arba gausite naudingų žinių iš šios srities. Papildomai užsidirbsite arba nebrangiai nusipirksite patinkantį daiktą, gausite paslaugą. Vakare gauta žinia gali padaryti didelį įspūdį.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis