Dienos horoskopas: Žuvims – puikus laikas, Dvynių lauks išbandymai

Liepos penktoji, ketvirtadienis - 186-oji metų diena (ketvirtoji 27-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 179 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Butgina, Butginas, Butginė, Butgintė, Butgintas, Filė, Filomena, Filomenas, Karolina, Mantmilas, Mantmilė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.49, leidžiasi 21.57. Dienos ilgumas - 17.08.

Šiandien - paskutinė Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 5-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Diena labai prieštaringa. Veikla, susijusi su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu, statybomis žada gerų rezultatų, nors ir išvargins. Tačiau kai kurie kontaktai, įvykiai, galbūt susiję su augančia karta, kels didelę įtampą. Nemažas avarijų pavojus.

JAUTIS. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba galite turėti išgyvenimų dėl sveikatos. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, tuščių kalbų, santykių aiškinimosi.

DVYNIAI. Jeigu labai mėgstate savo darbą ir materialines vertybes, tuomet šiandien įveiksite bet kokias kliūtis ir pasidžiaugsite rezultatais. Visgi išbandymai tykos kelyje bei srityse, susijusiose su logistika, reklama, mokslu, užsieniu.

VĖŽYS. Jūs traukte trauksite dėmesį ir galite tikėtis kažkokių pasiekimų, susijusių su vaikais, pramogų verslu, turizmu, loterijomis ar kt. Nelabai tinkama diena pirkti techniką, išmaniuosius įrenginius.

LIŪTAS. Beveik visas dėmesys bus sutelktas į užsienį, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslo, kultūros reikalus. Būsite filosofiškai nusiteikę. Tikriausiai stengsitės patikrinti meilės partnerio jausmus.

MERGELĖ. Galimos išlaidos, susijusios su pobūviu, pramoginiu renginiu, kelione. Kils polinkis eksperimentuoti jausmų srityje, improvizuoti. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės, reikalavimų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien teiksite prioritetą asmeniniams ir kitiems svarbiems santykiams. Diplomatiškumas, dėmesingumas labai padės versle, darbe, net gali nulemti karjeros šuolį. Visgi kai kas gali ne taip suprasti jūsų malonų paslaugumą.

SKORPIONAS. Galbūt teks matyti jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti gerą įspūdį. Mokėkite tai įvertinti. Iš pažįstamo žmogaus ar kolegos galite gauti žinią.

ŠAULYS. Sceninė veikla, meilė, sportas - labiausiai jums tinkantys užsiėmimai šią dieną. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai švelniai. Ypač subtilūs būkite su vaikais.

OŽIARAGIS. Daugiau optimizmo jums tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams. Patausokite save, atsipalaiduokite.

VANDENIS. Puikiai seksis bendrauti, derėtis, plėsti gerbėjų ratą ir didinti savo populiarumą. Tačiau pernelyg įsismaginus, nebevaldant liežuvio, kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais.

ŽUVYS. Ši diena jums turėtų būti puiki. Vaikai, meilė, kūryba, projektinė veikla, sportas, kelionės, sceniniai pasirodymai ir pan. jums teiks džiaugsmo, o ir fortūna sukiosis šalia jūsų. Visgi saugokite sveikatą, atsargiai kelyje bei su pavojingais gyviais.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis