Horoskopas: Jaučių laukia džiugi diena, Ožiaragių – pokyčiai

Liepos 3-ioji - Tarptautinė diena be plastikinių maišelių.

Ši diena skirta skatinti vartotojų sąmoningumą ir atsakingiau bei saikingiau naudoti plastikinius maišelius. Tarptautinės dienos iniciatoriai ragina nors vieną dieną rinktis popierinius maišelius vietoje plastikinių, o dar geriau - ugdyti įprotį neštis savo apsipirkimo maišus į prekybos centrus, pasisiūti medžiaginių maišelių, kad išsaugotume švarią aplinką.

Liepos trečioji, antradienis - 184-oji metų diena (antroji 27-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 181 diena.

Savo vardadienius šiandien švenčia Abdonas, Anatolijus, Heliodoras, Liaudbaras, Liaudmantas, Liaudmantė, Liaudmina, Liaudminas, Liaudminė, Rytė, Rytis, Tomas, Vaidilas, Vaidilė.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.47, leidžiasi 21.58. Dienos ilgumas - 17.11.

Šiandien - šeštoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vėžio ženkle.

*************

Astrologinė prognozė liepos 3-iajai, antradieniui

AVINAS. Galite pasijusti pavargę, apnikti nesibaigiančių rūpesčių. Kai kuriose srityse reikalai ims gerėti, bet tik tuo atveju, jei rasite draugišką kalbą su artimais žmonėmis.

JAUTIS. Savo dėmesiu gali nudžiuginti senas draugas. Galbūt rasite sąjungininkų, bendraminčių. Geras laikas sudaryti sutartis bei atlikti veiksmus, reikalaujančius atsakingo požiūrio bei reikalo išmanymo.

DVYNIAI. Ilgalaikės pastangos gali būti įvertintos. Nusimato pokyčiai profesinėje srityje. Atsiras daugiau noro darbuotis savo bei kitų labui. Jei atostogaujate, nusimato turiningų pramogų.

VĖŽYS. Tikriausiai mėginsite įtvirtinti kai kurias pažintis, išnaudoti atsivėrusius šansus. Galite užmegzti reikšmingą pažintį pobūvio, reprezentacinio renginio metu. Iš užsienio gali ateiti svarbi informacija.

LIŪTAS. Tikriausiai aplinkybės ar kiti žmonės privers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau išsispręs projekto, skolos ar kitokie finansiniai klausimai.

MERGELĖ. Kažkokiai veiklai jus gali įkvėpti draugai, partneriai. Arba jų dėka savyje galite rasti naujų jėgų, sugebėjimų, kurie padės spręsti nelengvas problemas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite susitarti dėl kažkokio darbo, užsakymo, atsiras galimybė užsitikrinti didesnį stabilumą, pajamas. Galbūt čia jums pasitarnaus giminaičiai, seni draugai ar kolegos.

SKORPIONAS. Kils kūrybinių idėjų, pajusite troškimą įgyvendinti drąsius užmojus. Didelės pagalbos ar moralinio palaikymo sulauksite iš artimo žmogaus arba jūsų talento gerbėjo. Labai rūpės vaikų poreikiai.

ŠAULYS. Tai bus gera diena, jei galėsite pakankamai laiko praleisti su šeima, arba tiesiog negalvoti apie darbą ir mėgautis asmenine erdve. Tikėtina, kad išleisite pinigų namų komfortui, sodybos ar kt. įrengimui ir pan.

OŽIARAGIS. Galimi pasikeitimai visuomeninėje veikloje arba asmeninių santykių srityje. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais. Seksis megzti reikalingus ryšius. Jeigu norite kažką išsiaiškinti, tai nebeatidėliokite.

VANDENIS. Šiandien turėtų pavykti susitarti dėl konkrečių, praktinių reikalų, finansinių sąlygų, atsiskaitymų, tiekimo, nuomos. Regis, ramiai ir patogiai jausitės, kur bebūtumėte. Vis dėlto jūsų vidinė emocinė pusiausvyra yra gana trapi.

ŽUVYS. Jeigu atostogaujate, aktualios bus kelionės, tarptautiniai renginiai ir pan. Jeigu dirbate, nusimato pokalbiai su įtakingais, solidžiais žmonėmis, rimti pasiūlymai. Būkite pasirengę prisiimti atsakomybę.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis