Dienos prognozės: Skorpionui rūpės tik linksmybės, o Avino laukia nusivylimai

Birželio dvidešimt trečioji, šeštadienis - 174-oji metų diena (šeštoji 25-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 191 diena.

Birželio 23-ioji - Birželio sukilimo diena. Tarptautinė olimpinė diena. Valstybės tarnautojo diena.

1941 m. birželio 22-28 d. vyko ginkluotas lietuvių sukilimas prieš raudonuosius okupantus. Sukilėliai sudarė Lietuvos Laikinąją vyriausybę, kuri 1941 m. birželio 23-iosios Deklaracija paskelbė Nepriklausomos Lietuvos valstybės atkūrimą.

Kasmet birželio 23-iąją minima Tarptautinė olimpinė diena. Ši diena pasirinkta todėl, kad 1894 m. šią dieną buvo įkurtas Tarptautinis olimpinis komitetas.

2002 m. gruodžio 20 d. Jungtinių Tautų Generalinė Asamblėja birželio 23 dieną paskelbė Valstybės tarnautojo diena. Šią dieną siekiama paminėti valstybės tarnybos privalumus ir svarbą visuomenei, apdovanojant viešojo sektoriaus organizacijas už indėlį stiprinant valstybės tarnybos vaidmenį, prestižą ir matomumą.

Savo vardadienius šiandien švenčia Agripina, Arvyda, Arvydas, Arvydė, Arvys, Vaida, Vaidas, Vaidauga, Vaidaugas, Vaidenė, Vaidenis, Vanda, Vandalinas, Vandalius, Žydrius.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.42, leidžiasi 22.00. Dienos ilgumas - 17.18.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vėžio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė birželio 23-iajai, šeštadieniui

AVINAS. Ši diena ramybės nežada. Draugas ar artimas žmogus tam tikra prasme gali jus nuvilti, nepateisinti pasitikėjimo. Arba galbūt kaip tik jūs jį nuvilsite. Pavojai tykos kelyje, tad nepažeidinėkite taisyklių.

JAUTIS. Šiandien pažeidžiamiausia sritis bus santykiai su partneriu ir kitais žmonėmis. Artimam žmogui gali nepatikti jums adresuotas laiškas, kvietimas ar šiaip dėmesį rodantis asmuo. Stenkitės užglaistyti nesutarimus, kol jie neįsiliepsnojo visa jėga.

DVYNIAI. Šiandien jums derėtų būti itin atsargiems, nes nesate apsaugoti nuo traumų, gyvūnų įkandimų, ūmių alergijų, materialinės žalos ir pan. Kita vertus, galite gauti dovanėlę, kuri nudžiugins.

VĖŽYS. Šiandien itin aktualūs bus su meile, kūryba, vaikais susiję reikalai. Kažkokie santykiai ar pasiūlymai vers apsispręsti, rinktis. Sunku bus atsisakyti vienos avantiūros, nors ir baugins galimos kliūtys ar pasekmės.

LIŪTAS. Šiandien reikės pasistengti suderinti dvasinius ir praktinius interesus. Iš nedeklaruojamos veiklos galite gauti pajamų. Jeigu nenorite konfliktuoti su artimu žmogumi, pasistenkite, kad į paviršių neiškiltų kai kurios jūsų paslaptys.

MERGELĖ. Tikriausiai kažkur vyksite, galbūt lankysite giminaičius, draugus. Arba galbūt savo sodyboje ruošitės Joninių piknikui, kviesite dalyvauti kaimynus ir kt. Kelyje būkite itin atidūs, nes gresia avarijos.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug galvosite apie nuosavybės, gyvenamosios vietos ir kitus materialinius, piniginius klausimus. Galbūt nusipirksite techninę prekę arba ką nors atiduosite taisyti, parduoti. Galite susidurti su pretenzingais žmonėmis.

SKORPIONAS. Jei yra už ką, noras pramogauti, linksmintis gali tapti lyg apsėdimas. Arba užvaldys prabangos troškimas. Kaip dažnai būna, norai viršys galimybes, bet nenorėsite su tuo susitaikyti ir palikti jų nerealizuotų. Dėl to gali kilti problemų.

ŠAULYS. Šiandien jums stigs energijos, pasireikš keistas išsiblaškymas, plauksite pasroviui, nesukdami sau galvos dėl to, kas vyksta už jūsų namų sienų. Apdairiau elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis.

OŽIARAGIS. Šiandien jums labai norėsis bendrauti, nepakęsite vienatvės. Tačiau neverta tikėtis, kad viskas eisis sklandžiai, harmoningai. Dėl kažkokių apkalbų ar išsisukinėjimų, skonių ar požiūrių skirtumo kils nesutarimų, ginčų.

VANDENIS. Regis, jūs jausite pareigą ir poreikį kažką nuveikti dėl artimų žmonių. Galbūt kiek nuvils pastarųjų reakcija į tas jūsų pastangas. Reikėtų suderinti planus, kad nekiltų nesusipratimų.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę prasiblaškyti toliau nuo namų, ekskursijoje, kurorte, arba aplankyti parodą, turiningą renginį, naršyti po internetą. Troškimas sudominti ar išlaikyti patinkantį asmenį skatins tobulėti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis