Birželio 16-osios horoskopas: labai norėsis malonumų

Birželio šešioliktoji - šeštadienis, 167-oji metų diena (šeštoji 24-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 198 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aurimas, Bena, Benadas, Benas, Benė, Julita, Jūra, Jūratė, Jūris, Jūrius, Tolmina, Tolminas, Tolminė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.41, leidžiasi 21.57. Dienos ilgumas - 17.16.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio jaunaties diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Astrologinė prognozė birželio 16-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Labai norėsis malonumų, arba tam iš jūsų pinigų kaulys vaikai ar mylimas žmogus. Deja, jūs jausite būtinybę riboti išlaidas, gyventi taupiai. Arba taupumo kaip tik reikalaus artimas žmogus, o jūs būsite linkę pasiduoti pagundoms ir išlaidauti.

JAUTIS. Namuose gali kilti emocinių ekscesų, ginčų. Nesutarimus labiausiai provokuos pinigų, turto problemos. Nevenkite pademonstruoti dėmesingumo artimiems žmonėms, palepinti jų - tai turėtų sumažinti įtampą, įnešti jaukumo.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę nemažai nuveikti dėl namų ūkio ir savo įvaizdžio. Kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti netikėto svečio vizitas, pakvietimas į svečius, nelaukta žinia ar pasiūlymas.

VĖŽYS. Siekdami padaryti įspūdį dominančiam asmeniui, galite išlaidauti jo labui arba tiesiog pasistengsite atrodyti prašmatniai, turtingai. Vargu ar tai padės pavergti jo širdį, ypač jei stengtis pradėjote tik dabar, t. y. šiek tiek per vėlai.

LIŪTAS. Būsite jautrūs, emocionalūs, stipriai reaguosite į bet kokią kritiką, priekaištus. Džiaugsitės, jei niekas netrukdys užsiimti tuo, ką planavote visą savaitę. Praktiškai išnaudokite savo intuiciją, meninį įkvėpimą.

MERGELĖ. Tikėtinas ypatingas emocinis ir dvasinis jautrumas. Diena palanki ramiems užsiėmimams vienatvėje, apmąstymams, meditacijoms, laiškų rašymui, meninei kūrybai, poilsiui gamtoje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien ir patys nenuobodžiausite, ir kitus linksminsite, telksite į vieną kompaniją. Tiktų organizuoti renginius, susiėjimus, skirti pasimatymus ir pan. Deja, kai kas per daug kainuos ir turbūt neatsipirks.

SKORPIONAS. Būtų gerai, jei sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte namų komfortu bei ramybe, buvimu su šeima. Itin jautrus bus virškinimo traktas, tad stenkitės nesinervinti, tinkamai maitintis.

ŠAULYS. Šiandien daug ką gali lemti paprasčiausias atsitiktinumas. Aplinkinių elgesys ir požiūris beveik nenuspėjamas. Galite gauti pasiūlymą, kurio visai nesitikėjote, leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį, meilės pasimatymą.

OŽIARAGIS. Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį. Ieškosite galimybių lengvai pralobti arba kitų sąskaita patirti malonumų, pramogų. Tačiau jums visiškai nepatiks, jei pajusite draugų, pažįstamų savanaudiškumą ar godumą.

VANDENIS. Jums bus svarbiausia gerai sutarti su antrąja puse, o jei dar tik renkatės sau porą, tai romantiškai praleisti laiką su dominančiu asmeniu. Būkite tvarkingi, stilingi, bet nepersistenkite puošdamiesi, ruošdamiesi pasimatymui.

ŽUVYS. Gana buitiška diena. Jei sieksite ko nors neįprasto, neapsidžiaugsite. Nekokia diena eksperimentuoti su neaiškiomis dietomis, mankštomis - dėl to galite pasijusti nekaip.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis