Horoskopas savaitei: Jūsų laukia laimėjimai

Astrologinė prognozė savaitei, gegužės 21-27 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę aktyviai bendrausite, flirtuosite. Regis, stiprės poreikis kelti kvalifikaciją, mokytis naujų dalykų, o gal net aktyviai ieškotis kito darbo. Išties neblogai seksis, jeigu mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Venkite nekokybiško maisto, alkoholio, prisilaikykite dietos. Venkite egoizmo meilės reikaluose. Savaitgalį pajusite didesnį aplinkinių susidomėjimą jumis. Būsite linkę girtis, ne pagal išgales išlaidauti, tenkinti savo ir kitų įnorius, siekti kūniškų malonumų. Galite prisidaryti naujų problemų.

JAUTIS

Šią savaitę tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai, naujos meilės viltys. Jums išties nestigs darbo ir bendravimo, ir juo labiau, kuo populiaresni esate. Regis, užsitarnausite didesnį vadovų palankumą. Galite nusipirkti reikalingą daiktą, skirtą darbovietei ar namų ūkiui. Labiau pasaugokite savo atžalas nuo galimų pavojų, o ir patys atsakingiau rinkitės laisvalaikio pramogas. Savaitgalį pasitelkite kantrybę ir toleranciją, kad išvengtumėte aršių konfliktų, agresijos. Ugnis, elektra, žaibas irgi gali parodyti savo piktąją pusę.

DVYNIAI

Šią savaitę mintys daugiausiai suksis apie šeimą, namus, pinigus. Regis, rūpinsitės nuosavybės bei techniniais reikalais ir tam naudosite įgytas žinias. Galite išleisti pinigų, kad patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte gyvenamąją ar darbo aplinką. Nuo savaitės vidurio daugės kūrybinio polėkio, aplinkinius džiuginsite juokeliais, flirtais. Laisvalaikį turiningai leisite sportuodami, lavindami vaikus ir pan. Savaitgalį padidės grėsmė susižeisti, apsinuodyti, patirti alerginę reakciją. Turbūt itin parūps įvaizdis, grožis.

VĖŽYS

Šią savaitę neblogai judės reikalai, susiję su mokslu, korespondencija, reklama, žiniasklaida. Galbūt apsispręsite dėl kelionės ar transporto, ryšių reikalų. Tikėtina pagunda keisti gyvenamąją vietą ar būstą, sąlygas, gerinti dizainą. Emocinį polėkį galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Trokšite meilės, aistros, tik nebūtinai to sieksite tinkamais, padoriais būdais. Galbūt kaip tik dėl to meilės padangę trumpam užtemdys debesys. Laimei, sekmadienis jau žada malonių akimirkų.

LIŪTAS

Šią savaitę seksis bendrauti, pasireikšti kūrybiškai ir intelektualiai. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą, vertingą pasiūlymą. Nepraleisite progos užsidirbti pinigų, net jei tai tebūtų vienkartinė proga. Gali atsirasti netikėtų galimybių įsigyti ar parduoti nekilnojamojo turto. Viskas puiku, tik nesistenkite gauti to, kas jums nepriklauso. Savaitgaliui prisiplanuosite įdomios veiklos, susitikimų ir pramogų, tačiau tykos daug pavojų - galimos traumos, avarijos. Saugokitės ir ugnies, žaibo.

MERGELĖ

Šią savaitę spaudimą jausite tuo atveju, jei turite įsipareigojimų ir juos vilkinate. Tačiau meilės reikaluose jums puikiai seksis. Turbūt sulauksite viliojamų pasiūlymų, komplimentų bei dėmesio ženklų iš aplinkinių. Neblogas metas įsigyti tai, ką seniai suplanavote, kam taupėte pinigus. Galbūt jums bus suteikta naudinga paslauga. Savaitgalį suintensyvės kontaktai su giminaičiais. Regis, gausite iš jus dominančio žmogaus laišką, pasiūlymą arba patys teiksite intriguojamus pasiūlymus. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę su menu, kūryba susijusi veikla jums itin seksis. Kils neblogų idėjų, jomis rasite ką sudominti. Tačiau gali atsirasti keisčiausių kliūčių, intrigų. Ką bedarytumėte, galvokite apie galimas pasekmes. Antroje savaitės pusėje labai daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir elgesio su kitais žmonėmis. Vienaip situaciją paveiks jūsų pasitikėjimas savimi, draugiškumas, visiškai priešingai - kaprizingumas, šiurkštumas. Savaitgalį tikėtinas nesaikingumas valgant, geriant, siekiant meilės ir naudos. Siekite pusiausvyros.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje galite mėginti įsilieti į kolektyvinę ar visuomeninę veiklą, kokį nors judėjimą dėl viešo intereso, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Tuo pačiu gali paaiškėti, kad žmogus, kurį laikėte draugu ar gerbėju, turi kitokių, nei manėte, motyvų bei interesų. Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimo. Vis dėlto tikėtinas romantiškas pasimatymas, šaunus renginys ar pobūvis. Savaitgalį saugokitės neprognozuojamų žmonių, agresijos, ugnies, žaibo.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje savo siekius stengsitės įgyvendinti bet kokiomis priemonėmis. Galbūt jums pavyks padidinti savo įtaką. Vis dėlto jūsų populiarumą stipriai lems jūsų statusas ir pažintys. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, karjera, tam tikra prasme turėtų realizuotis. Galite pajusti kai kurių kolegų, dalykinių partnerių, pažįstamų ypatingą dėmesį. Galbūt jie skatins jus veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Savaitgalį sunkiai atsispirsite abejotinoms pagundoms. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

OŽIARAGIS

Šią savaitę reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar mokslo įstaigos. Galimas pasiūlymas ar pasirinkimas, susijęs su kelione. Nusimato meilės pagundos. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį patinkančiam žmogui, labiau domėkitės juo, o ne galvokite vien apie save. Savaitgalį kažkoks pomėgis ar interesas skatins rizikingai elgtis. Pasisaugokite traumų, labiau prižiūrėkite vaikus. Meilės reikaluose būkite itin kantrūs, bendraukite be jokio spaudimo, žeminimo.

VANDENIS

Šią savaitę gali išsispręsti skolų, kreditavimo klausimas arba pagaliau susigaudysite, kur ir kaip ieškoti sprendimo, kokius tarpininkus pasitelkti ir pan. Pasistenkite kuo atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe. Regis, labai domins kelionės ir įžymybės. Galbūt turėsite progą apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi, padaryti kitiems įspūdį. Savaitgalį tikėtini įdomūs renginiai, kontaktai. Deja, nemaža nelaimingų atsitikimų, nuostolių tikimybė.

ŽUVYS

Ši savaitė ir dalykine, ir kūrybine prasme turėtų būti rezultatyvi. Tačiau rūpesčių gali sukelti su šeimos nariais, vaikais susiję klausimai. Sugebėjimas suprasti bus didelė vertybė. Regis, gilinsitės į psichologijos gelmes, stengsitės geriau pažinti dominantį asmenį. Tai išties seksis. Labai palengvės, jeigu grąžinsite skolą ar atgausite paskolintus pinigus/daiktus. Savaitgalį turbūt kils noras priimti sprendimą dėl investicijų, kelionės ar santykių. Verčiau šiuo klausimu neskubėkite. Iš užsienio galite sulaukti svečio ar žinios.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis